@inna - daca i-ai dat delete, sper sa urmaresti raspunsurile de pe aici, incepand cu primul.
Sa stii sa pierzi este o arta, sa fii ok. cu tine dupe ce ai esit pe locul doi sau nu ti-a reusit ceva este ceva extraordinar, dar este foarte greu sa fii bun, onest, cinstit si sa ai puterea sa recunosti cand esti invins de un adversar mai bine pregatit decat tine.
Ce inseamna "a pierde"? Eu nu cunosc semnificatia cuvantului. I-am dat delete din vocabularul meu.
Orgoliul personal, trebuie sa stim sa pierdem, in viata vor fi si pierderi dar si castiguri, nu vor fi doar castiguri.
Stima celorlalti. Atunci cand pierzi trebuie doar sa stii sa imiti caracterul unui invingator!
Orgoliul de invingator probabil pierzi bucuria de a te bucura pentru performantele tale si demnitatea de ai spune celulilalt "felicitari","frumos joc","tine-o tot asa"
Pentru a castiga trebui mai intai sa inveti sa pierzi...atunci cand nu stim sa pierdem ne ofticam.
In momentul in care pierzi, pentru ca fiecare pierde in viata fie mai mult fie mai putin nu trebuie sa iti para rau.Este simplu, acel lucru nu iti trebuia.Sau asa vrea forta divina.Si conteaza mult ce pierzi.Pentru ca nu trebuie sa ne stresam pentru toate nimicurile!
Cred ca prietenii...eu o spun din experienta
cand esti prea obsedat sa castigi uiti ca esenta era sa te distrezi
:X:X
Nimeni nu este invingator pe viata. Orice are un inceput dar si un sfarsit.Eu am pierdut increderea cuiva din cauza unui joc prostesc de cuvinte si din incapatanare proprie.Stiu sa pierd, am pierdut si nu-mi face o deosebita placere sa fiu invigatoare dar nici invinsa(mai ales cand destinul iti ofera doar ceea ce meriti).
1.Arati ca un idiot cand te oftici ca pierzi
2. Cel care a castigat se bucura si mai tare cand te vede asa
Sjhxjcks întreabă: