Stiu ca e greu sa ignori, dar ai zis bine, sa nu se intample ceva sa suferi mai tare tot tu.
F putini zic in fata ce au de zis, ca stiu ei ca se poate lasa cu scandal, chiar si verbal, de eticheta.
Si invidia e semn de prostie.
Nici nu conteaza ca aveai de recuperat sau nu la pacanele, nu e normal sa fi barfit si insultat.
Exact, cel mai bine este sa nu raspunzi la provocarile oamenilor cu prea putina materie cenusie in dotare ca sa nu platesti o viata intreaga pentru un gest irational.
Și eu mănânc Nutella e buna rău creează dependenta
De țigări m-am lăsat extrem de ușor,uite că azi am pus un bilet la pariuri am evitat să joc la alea și ieri la fel,când rămân fără bani atunci merg la mine nu e dependenta ci joc că să câștig sa plătesc utilitățile mâncarea că sunt singur, dependent as fi daca as avea bani și aș continua să joc acolo,dar eu jucam că sa am strictul necesar că văd că cu munca e greu nu prea îmi place să iau ordine mai ales de la aia care au aceleași funcții parca îmi vine să îi târăsc pe jos indiferent că sunt femei sau bărbați,mă abțin să nu îi bat asta fiindcă ei confundă bunătatea cu frica și cu prostia dar eu o sa fiu pe măsură mi se rupe,și culmea e că pizdhele au tupeu asta infect nu realizează că își riscă integritatea fizică sau că mă pis pe ele in magazin de fata cu toți le scuip in ochi,deci daca ai vedea ce tupeu au unele lua și tu la bătaie pe langa ce sunt urate că foame unele mai au și tupeu,băieții nu prea comentează sau să creadă mai superiori și să de-a comenzi sa fie autoritari pizdhele o fac culmea
Suntem prosti și dușmănoși,dezbinați și perverși,sunt și oameni ok dar aia cu faculta, aducă unii că sunt și cu faculta cu caracter mizerabil
Pai știm doar să arătăm cu degetul, sa criticam fara să cunoaștem istoricul, judecam după coperta, și peste 30 de ani tot așa prosti o sa fim,tehnologia a evoluat foarte mult dar nu și unii oameni au rămas la fel de prosti și superficial
Eu m-am luat după un "prieten" că eu nu jucasem niciodată la alea, mai mă bârfesc unii că sunt singur și astea, pai prefer sa fiu singur decât să am gunoaie langa mine care sunt parșivi, poate vor fi și ei așa și de abia atunci vor înțelege. De deștepți ce suntem chiar și în imnul nostru drag scrie : "deșteaptă te romane", pai se va deștepta cred că abia la al 4-lea război mondial că în loc să fim buni unii cu alții și uniți noi ne dăm în cap, daca noi între noi suntem că animalele sălbatice ce părere da aibă alții străini de noi? Când la noi ura rasială între români și țigani e aproape că în evul mediu, daca nu ar exista autorități ar fi măcel între români și țigani, pai a dreptate străinii când ne fac idioți
Sunt mai multi ani capacitatea sa îi bat pe toți dar după mi-o iau înzecit că bărbații în ziua de azi vin cu alții așa de bărbați sunt unii barbati mai se dau și șmecheri și bombardieri dar apelează la alții când sunt luați sub roți, bine sunt luați că tot ei provoacă nu că ar avea cineva ceva cu ei
Nu merge aveți toți dreptate, gura lumii nu o poți astupa așa a fost mereu, și da, îți faci dușmani dacă joci la alea că o cioara mi-a comentat odată i-a fost ciuda că am luat 800 de lei cum bati fi deget cică daca mi-a dat mie acum nu mai da aparatul așa zicea subtil, că mi-am făcut plinul și mă duc acasă ferească sfântul de așa oameni, bine nu mi-o fost teama că m-am întors intenționat să văd dacă mai comentează, m-am întors să bag un bilet dar nu a mai comentat, chiar el sa găsit sa comenteze că am mi-am făcut plinul și mă duc acasă care luase aproape 200 de milioane, 20.000 de lei
Cam asa zic toti, aia cuminti par prosti si demn de bataie de joc, insa de multe ori nu e deloc asa!
Pai asa zic si eu, sa ignori, nu rezolvi nimic cu bataia, ok bati 3 si? Se schimba lumea? O sa dai de inca 50 la fel.
Si tot asa mai departe, o sa obosesti sa tot bati la ei, poate iti faci si rau, si tot dai de nenorociti.
Cat se poate stat departe de mediu din asta, asta rezolva problema, ca nu mai dai de ei.
Pai da, asa cum i-am zis acum, degeaba raspunzi, sa zicem ca raspunzi la provocari si nu patesti nimic, nu se schimba nimic, ca nu e doar ala nenorocit, sunt sute de mii.
Nu poti bate sute de mii.
Solutia asa teoretica e sa fi ca Hitler sa conduci tara dictatorial, sa inchizi granitele, si pe nenorociti sa-i razi, si daca razi 100-1000, dupa aia se potolesc toti.
Dar asta e imposibil cel putin la noi astia de rand, si nici altfel, presedintele nu face de capul lui, nu poti lua decizii dictatoriale in societatile de azi.
Deci nici asa nu s-ar rezolvat.
Solutia e sa evitam astfel de colective, medii urate cu oameni nasoi.
Orice activitate, produs bun, da dependenta psihica, e ceva normal, mereu vrem iar ceva okey, nu e nimic anormal, asta nu e patologie.
Te-ai luat dupa un prieten si s-a prins de tine pacanelele, aia e.
Nu poti sa bati singur o armata, aia e, ar fi trebuit sa ai si tu o aramata de partea ta, altfel nici o sansa.
Daca ai castigat 800 ciubucu tau, nu e normal sa aiba dusmanie pe tine ala.
N-a mai comentat cand te-ai intors ca a simtit pericol.
Nu știu dacă a simțit pericol că e șmecher și ei sunt foarte uniți doar ști și tu că sunt periculoși, nu era de ăla fraier, dar eu de al dracu m-am dus sa văd dacă mai zice ceva, uite un om cu anxietate sociala care nu are pe nimeni cât e de îndrăzneț, așa se întâmplă când nu mai ai părinți și dacă ești ucis nu mai simți frica că înainte
Si daca ai incerca sa faci asta ai deveni inamicul public numarul unu in secunda doi. Chiar si sa ai intentii bune, tot ti-ai face foarte multi inamici intr-un timp foarte scurt.
Nu neaparat, ca te iei de nenorocitii de rand ca esti destept, nu te iei de mai marii nenorociti, si nu iti face nimeni nimic, deci nu-ti faci inamici decat la nivel de oameni de rand, chestie care nu te intereseaza.
Mai ales ca prima data dispar toti batausii agresivi, agresivii din familii, infractorii cu fapte nasoale (nu un furt minor pentru prima data sau conducere fara permis daca n-ai facut nimic rau, sau bigamie).
Si lumea o sa te aprobe majoritar.
Si aia mari ca tine zic "bravo ma tu-i in cioc de distrusi ne deranjeaza pe noi la furat din tara, fac galagie prin societate, sa platesc eu politie sa se ocupe de astia in loc sa luam noi banii aia si sa platim mai putin politai".
Si aia e... daca te iei de aia mari, ti-o iei, asta clar.
Trebe sa stii de cine te iei. Multi mari se iau de aia mari, si fac o imensa greseala.
Fa tu refedendum cu daca vrea lumea sa fie pedepsiti crunt batausii din familie, agresorii care bat, scandalagii, criminali, violatori, pedofili cu viol si agresare, talharie, sa vezi ce iese.
Si daca aia mai mai fura, ii lasi in pace, nu ai ce le face. Ca de fapt tot maharii te pun acolo pana la urma.
Faci ordine printre oamenii de rand doar.
Unu la scoala bate, scoala de corectie, rade de oamenii cu probleme, prima data parintii aspru amendati, a doua oara scoala de corectie.
Sa vedem apoi.
Si pe tine.te mananca in dos, ca ala daca iar comenta cine stie ce faceai.
Pai da, se stie ca cel mai periculos e omu care nu mai are nimic de pierdut, de fapt ala conduce, si la puscarie e asa.
M-am resemnat, nu pot lupta cu toți de unul sigur, cu legiunea, îmi văd de obiectivele mele
Pai exact, ai ajuns la concluzia corecta, vezi de viata si lasa-i dracu, ca-s prea multi ca sa poti rezolva tu ceva. Nu pot rezolva 100 ca tine treaba, damite tu singur!? Ca sunt zeci de mii tampiti.