| Shattergrim54 a întrebat:

Ce pot învăța pentru diferențele la muzică și desen? Nu-mi trece nici o idee prin cap în legătură cu ce ar fi important de învățat. (Apropo, caiete nu am de unde să fac rost că nu știu pe nimeni din clasa aia, și pe lângă asta s-ar putea să le fi pus direct pe foc rolling on the floor)

11 răspunsuri:
| popapopica a răspuns:

Din carti, nu din caiete. Din toate manualele anilor in care tu nu ai studiat alaturi de viitorii colegi. Cati ani ai de invatat?

| Shattergrim54 explică (pentru popapopica):

1, că trec a X a. Dar nu am de unde să fac rost de manuale că nu găsesc PDF din păcate

| popapopica a răspuns (pentru Shattergrim54):

Gasesti la biblioteca scolii.

Nu e nimeni la bibliotecă...

Nu cauta pretexte, puturosule.
Deja toti profesorii dar si bibliotecara sunt in scoala. Cu program normal.

Nu e un pretext, e adevărul, nu în toată țara e la fel...

Termina cu prostiile! Nici nu-ti mai raspund.
Indata incepe scoala si legea ii obliga sa fie prezenti. Daca nu vrei sa inveti, renunta la transfer, dar nu debita prostii pe aici. Poate te cred parintii tai, dar nu eu.

Ba din contră, vreau să învăț. M-am chinuit să învăț la latină până acum căci știam exact ce e important. Dar muzica și desenul sunt niște materii de umplutură de la care nici nu-mi pot da seama ce e nevoie să învăț. La cum te comporți nici nu am idee ce cauți pe platforma asta...rolling on the floor

| Suntbaiat123456789 a răspuns (pentru Shattergrim54):

Așa sunt unii oameni, știu numai să critice.

Ai dreptate. E o platforma de inculti si idioti. Poate ar trebui sa ma retrag, pentru sanatatea mea mintala.