Ascult cu placere aproape orice gen muzical.
Ascult rock, folk, pop, jazz, simfonica, clasica, country, blues, dance.
Manelele nu le agreez, dar daca ma aflu la o petrecere unde acest gen muzica este agreat, nu fac figuri, ma adaptez rapid.
Pentru mine, muzica de calitate e muzica ce ma face sa vibrez. Si asta depinde de moment. Poate fi foarte bine o balada rock sau chiar o simfonie.
Nu ma pot considera un meloman, chiar daca de vreo 16 ani lucrez in radio. Evident rock-ul ramane punctul de plecare, dar am o placere sadica sa ascult muzica country.
Preferintele mele muzicale sunt in functie de starea in care ma aflu. Acum, de exemplu, sunt intr-o dispozitie mai romantica si ascult Roxette-It Must Have Been Love.
In general ascult rock, dar in ultimul timp am inceput sa ascult Frank Sinatra (ce face dragostea din om... )
Clasica pentru ca e f linistitoare; evergreen; club si in general cele cu text bun.
Pt mine, muzica de calitate e cantata de oameni mai in varsta. si ascult mai multe genuri. Imi place Ozzy Osbourne si Sade. si sunt mai multi. A, si imi place si rap sa ascult, unele melodii sunt chiar reusite si mesajul lor social e unul bine intemeiat
Cel mai des ascult rock \m/, dar si muzica pop(oricum in niciun caz manele :-& ). prefer sa fie melodii din care sa intelegi ceva si nu melodii scoase pe banda rulanta.
lewiscristian_4963 întreabă:
anonim_4396 întreabă: