| Dl.Inginer a întrebat:

Ce preferinte muzicale aveti, ce reprezinta pentru voi muzica de calitate?(pentru melomani)

11 răspunsuri:
miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

Ascult cu placere aproape orice gen muzical.
Ascult rock, folk, pop, jazz, simfonica, clasica, country, blues, dance.
Manelele nu le agreez, dar daca ma aflu la o petrecere unde acest gen muzica este agreat, nu fac figuri, ma adaptez rapid.
Pentru mine, muzica de calitate e muzica ce ma face sa vibrez. Si asta depinde de moment. Poate fi foarte bine o balada rock sau chiar o simfonie.

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Nu ma pot considera un meloman, chiar daca de vreo 16 ani lucrez in radio. Evident rock-ul ramane punctul de plecare, dar am o placere sadica sa ascult muzica country.

| Dara a răspuns:

Preferintele mele muzicale sunt in functie de starea in care ma aflu. Acum, de exemplu, sunt intr-o dispozitie mai romantica si ascult Roxette-It Must Have Been Love.

| FearNoEvil a răspuns:

In general ascult rock, dar in ultimul timp am inceput sa ascult Frank Sinatra (ce face dragostea din om... laughing)

| Brigitta a răspuns:

Clasicahappy pentru ca e f linistitoare; evergreen; club happy si in general cele cu text bun.

| ioanaa a răspuns:

Pt mine, muzica de calitate e cantata de oameni mai in varsta. si ascult mai multe genuri. Imi place Ozzy Osbourne si Sade. si sunt mai multi. A, si imi place si rap sa ascult, unele melodii sunt chiar reusite si mesajul lor social e unul bine intemeiat happy

| ellai a răspuns:

Cel mai des ascult rock \m/, dar si muzica pop(oricum in niciun caz manele :-& ). prefer sa fie melodii din care sa intelegi ceva si nu melodii scoase pe banda rulanta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baladele rock...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru mine muzica de calitate inseamna shubert, dar si vivaldi -cu toate ca este mai comercial decat shubert.bineinteles ca nu ma dau in laturi, cand e vorba de hard-rock

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ascult muzica dance si housse...
Muzica de calitate reprezinta pentru mine senzatia de calmare care ma binedispune. uneori stau in pat si numar punctele de pe tavan ascultand ceva lent si trist : blank and jones-fallen :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la Beethoven la Sepultura. Si-mi place sa gasesc trupe de care nu stiam foarte multe si sa ma surprinda. Spre exemplu am fost la concert la Legendary Pink Dots. Nu ascultasem tare mult inainte, dar la concert m-au fascinat.