| fame a întrebat:

Ce prere aveti de "chestile alea inchinate satanei " ca faza din "Jennyfer's body"
dar si imi multe nu numai aia
adica credeti sau nu
si au functionat vreodata?
just asking happy

5 răspunsuri:
| Derye a răspuns:

Nu stiu faza. Fill me in!

| Derye a răspuns:

Nu am vazut niciodata, nu am cum sa ma exprim. Daca, doamne fereste, exista nu cred ca ma voi mai intoarce sa povestesc rolling on the floor

| moodyblues a răspuns:

Sper ca te referi la ritualuri sataniste, nu la un horror.acum sa vedem...cred ca treaba cu satanismul este vina unui anturaj, unui teribilism insa, paradoxal si a unei slabiciuni omenesti. daca ai nevoie de o zeitate care sa te conduca, o religie(mai ales asta, intre noi fie vorba)inseamna ca nu esti stapan pe tine insuti si ca iti trebuie o fiinta eterna, bineinteles imaginara. satisfactia omului de a fi inferior nu ai cum sa o combati.in concluzie cei ce savarsesc asemenea lucruri ucid virgine fara rost caci in altarul ala a lor,, satanic''nu exista nici o entitate.

| fame explică:

Era chestie ca daca sacrifica trupul unei virgine nu mai stiu ce li se va intampla (ceva bun oricum) dar aia fara a stie au sacrificat trupul unei fte care nu era virgina si s-a tramsformat in demon, parac le manca inima si sangele... ceva in genu oricum. big grin

| Andra_2100 a răspuns:

Sa stii ca sunt adevarate si mie mi-e foarte frica de ele. sun ft multe persoane care cred in asa ceva si sa stii ca si exista