Nu am vazut niciodata, nu am cum sa ma exprim. Daca, doamne fereste, exista nu cred ca ma voi mai intoarce sa povestesc
Sper ca te referi la ritualuri sataniste, nu la un horror.acum sa vedem...cred ca treaba cu satanismul este vina unui anturaj, unui teribilism insa, paradoxal si a unei slabiciuni omenesti. daca ai nevoie de o zeitate care sa te conduca, o religie(mai ales asta, intre noi fie vorba)inseamna ca nu esti stapan pe tine insuti si ca iti trebuie o fiinta eterna, bineinteles imaginara. satisfactia omului de a fi inferior nu ai cum sa o combati.in concluzie cei ce savarsesc asemenea lucruri ucid virgine fara rost caci in altarul ala a lor,, satanic''nu exista nici o entitate.
Era chestie ca daca sacrifica trupul unei virgine nu mai stiu ce li se va intampla (ceva bun oricum) dar aia fara a stie au sacrificat trupul unei fte care nu era virgina si s-a tramsformat in demon, parac le manca inima si sangele... ceva in genu oricum.
Sa stii ca sunt adevarate si mie mi-e foarte frica de ele. sun ft multe persoane care cred in asa ceva si sa stii ca si exista