anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce presupune planul pentru lucrarea de licență? Ce cuprinde? Nu e pentru mine. Fiți precişi, vă rog.

10 răspunsuri:
| Elena9328 a răspuns:

Planul de licență cuprinde eseu, proba scrisă și practică. Ceea ce trebuie sa scrii la expseu, vei alege tu că tema și ei ți vor da reperele.

| suntserios a răspuns (pentru Elena9328):

Nu prea stii ce e o lucrare de licenta nu?

| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Nu vreau contradicții. Vreau să-mi răspunzi, dacă poți, rogu-te. E important şi urgent.

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Planul pentru lucrarea de licenta se stabileste de obicei cu profesorul indrumator pentru ca poate diferi de la profil la profil si de la tema aleasa la tema aleasa.

In mare partea scris a proiectului de licenta consta in mai multe capitole.

In primul ar trebui motivata alegerea temei si pusa in evidenta ideea.
Pe urma considerente teoretice ale ideii respective.
Daca tema e una practica, a existat un experiment, un proiect practic de va descrie atat aplicarea cat si rezultatele.

Apoi e nevoie de un capitol in care se detalieaza noutatile aduse temei respective din perspectiva proprie.

In final se concluzioneaza rezultatele si eventual directii ulterioare de dezvoltare.

Nu vad ce e asa urgent, un astfel de plan nu se face in 30 min intreband pe TPU

| Elena9328 a răspuns (pentru suntserios):

Eu ce dracu am zis? Faptul că am scris eseu, greșit?! Iote.

Confunzi grav eseul cu o lucrare de licenta.
Eseul are 2-3 pagini
Lucrarea de licenta 20-30.

Mare diferenta.

Nu m-am referit la eseul în sine, știu foarte bine că licența cuprinde minim 40 de pagini scrise în word, și cu reperele de la profesorul care-l iei drept "muză" pentru ați spune clar și concis ce să scrii.

Dar la ce te ai referit? Ca eseul e eseu si lucrare de licenta lucrare de licenta

Am vrut să spun că este cuprins din mai multe pagini, așa cum e și eseul cuprins din 3. Că să nu se înțeleagă că licență cuprinde doar o pagină. Ci e din mai multe. (40)

| aneliram a răspuns:

Https://geoturism.files.wordpress.com/......vpt-mb.pdf
Tema va fi aleasa impreuna cu profesorul indrumator; lucrarea va avea minim 30 de pagini si maxim 60 pagini (text); trebuie sa se respecte anumite standarde de redactare ca de exemplu marimea literelor, scrisul cu diacritice, s-a.m.d.).
Este foarte bine daca ar putea face singur/a ceva practic, de exemplu, un studiu de caz.