| marutzaaaaa a întrebat:

Ce probe sau examene trebuie să dau ca să-mi fie echivalate la sesiunea de competențe digitale? Se poate lua în considerare faptul că am participat la concursuri de web design și cyber security, dar și la olimpiadele de informatică sau TIC?

1 răspuns:
| blackk2006 a răspuns:

Salut! Din cate imi aduc aminte de cand eram in liceu in aceeasi ipostaza ca si tine, stiu ca ai nevoie de un certificat ECDL pentru a putea echivala competentele digitale. Intreaba-l pe profesorul tau de TIC mai multe despre ECDL, sigur vei afla ce trebuie, eu am avut un coleg care a si promovat acel examen la ECDL si l-a scutit de competentele digitale.
ATENTIE! Vezi sa nu fii ca mine sa fii lenes in liceu sa dai ECDL-ul ca doar atunci in liceu il poti da. Dupa ce vei absolvi liceul nu vei mai putea si dupa ai sa regreti ca mine ca nu ai dat ECDL-ul, vezi ca te mai ajuta la chestii in viata, il poti utiliza intr-un CV sau te poate scuti de niste ore de laborator la TIC la anumite facultati.
Deci in concluzie, ECDL-ul e ce-ti trebuie si iti recomand din tot sufletul sa dai proba pentru acel certificat ca nu strica