anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce profil ar trebui sa termin pentru a ajunge profesor de matematica/franceza?
Ce liceu bun mi-ati recomanda din Hunedoara?
Funda

2 răspunsuri:
| Okkultist a răspuns:

Buna ziua.
Orice liceu ce are profilul: Real intensiv engleza sau franceza.
Este de apreciat ca vrei sa devi profesor, este o meserie onorabila, ce-a mai onorabila. Fara profesori statul este desfintat, doar in ei sta puterea si educatia.
Trebue sa va duceti la un profil real, matematica intensiv franceza, la mine in oras este la liceu, la majoritatea.
Trebue sa fie si in Hunedoara, desi nu cunosc bine liceele din acest oras.
Bine-inteles va trebui sa va duceti pe o anumita ramura la facultate, de exemplu matematica in primul rand ar fi indicat. Matematica este o limba internationala ce o intelece orice om din orice aprte al lumii. Cu alte cuvinte va puteti duce sa predati matematica la scoli in alte tarii, si franceza la fel ar fi indicat.
De exemplu un profesor de muzica termina liceul muzical si poate urma facultatea de limbi straine pe franceza. Astazi esti practic profesor de muzica si de franceza. Trebue sa va informati in cadrul scolii, vorbiti cu dirigintele si cu directorul. Ve-ti avea un raspuns rapid, este mai usor asa. Ei va pot indruma cel mai bine pentru. judetul dvs.
Sper ca v-am ajutat, asta in urma informatilor descrise de dumneavoastra si de informetile pe care le detin..sarace dar sper ca v-am dat o idee. happy

| zzzupduck a răspuns:

Mate-info pentru mate si filologie pentru franceza ca sa iti fie mai usor.

Insa poti face orice profil vrei tu. Spre exemplu faci filologie si in a 12a te hotarasti ca vrei sa devii profesor de mate. Nu e absolut nicio problmea, insa vei avea foarte foarte foaaaarte mult de recuperat.