| Geannni a întrebat:

Ce profil credeti ca e mai bun stiinte sociale sau filologie? Detalii despre ele daca se poate:*Multumesc! FUNDA

5 răspunsuri:
| didi12 a răspuns:

Hei! Si eu sunt nedumerita.Desi mai am un an la dispozitie, ma alarmez de parca maine ar trebui sa bifez la ce liceu trebuie sa merg.Profilurile sunt clare:filologie sau stiinte sociale.Nu pot sa iti spun care este mai bun,pentru ca aia tu vei decide.
Daca iti plac limbile straine,romana, istoria, te poti duce la filologie.Insa din cate am auzit, la stiinte sociale e mai usor oarecum(bine eu cred ca asta depinde de liceu).La amandoua profiluri nu mai faci dintr-a 11 fizica,chimie,biologie.Iar la filologie, tot din aceeasi clasa, nu faci matematica.Matematica nu e punctul meu forte,pot spune ca imi displace,dar ma gandesc asa,decat sa ma duc la filologie si sa ma satur de limbi si istorie,mai bine la stiinte sociale, unde materiile sunt un pic diversificate, si asta te-ar putea ajuta in alegerea facultatii.Inca sunt foarte nehotarata, dar mai am ceva timp sa ma gandesc.

| Andreea97_9961 a răspuns:

Filologie ca eu pe ala l-am ales!

| alin_2418 a răspuns:

Filologie

| Veronici a răspuns:

Mie nu-mi place niciunul din astea dar daca as avea de ales din astea 2 as alege filologie pentru ca ai mai multe oportunitati, adica daca ai liceul asta poti sa faci mai multe chestii

| Steffix a răspuns:

stiinte sociale...bine doar daca esti fan istorie si chestii din astea