Pfff...eu personal vreau sa ma duc la stiinte ca se face mai putina mate decat la mate-info, dar daca o urasti asa de tare te poti duce la uman, adica filologie sau stiinte sociale. Faci mate doar in primii 2 ani, dar sunt o gramada de ore de romana, sa nu mai zic ca faci latina care e de rahat. Acum faci ce vrei, dar daca esti ca mine, adica urasti sa citesti, faci compuneri si alte alea, te poti duce la stiinte. Matematica e M2, adica mai usoara si chiar daca faci ceva fizica poti alege pentru teze si bac dintre chimie, biologie si fizica. Cam atata stiu si eu )
Salut!
Daca urasti matematica este clar ca orice profil real trebuie taiat de pe lista. Din moment ce ai o medie atat de mare, si nici nu vrei sa continui cu matematica sau fizica, ar fi foarte bun profilul uman, fie stiinte sociale, fie filologie.
Da,romana imi place dar nici chiar in exces, latina n-am habar de ce naiba se mai face, cred ca cel mai bun e SS
Si eu am aceeasi problema ca tine (urasc matematica si fizica). Iti recomand un profil uman ca de exemplu filologia sau stiintele sociale, bazate mai mult pe romana, limbi straine si istorie/geografie.
CordovanRaul întreabă: