| Draaaaven a întrebat:

Ce profil este mai usor? real sau uman? si de ce?

7 răspunsuri:
| BellaCullen14 a răspuns:

Depinde de ce iti place mai mult.

| Coarna_Mihai_1990 a răspuns:

Real - depinde de matematica, fizica, chimie, si un pic biologie, adica stinte exacte cu numere in special si chestii asemanatoare iar uman are in componenta istorie geografie multa, romana si cred ca si cat de cat limbi straine ( dar acelea sunt cu filologia ( profil ) ) Deci depinde ce-ti place, iti place mult mate si te descurci alege real daca nu alege uman, uman e mult de tocit dar nu-ti trebuie prea multa logica happy big grin Bafta si eu sunt a 8-a acuma deci nu stiu daca am zis exact dar asta e in mare happy

| Suri887666 a răspuns:

Deci asculta expertu. Du-te la profil Umanist daca vrei sa termini cu o medie mare. Profilul Real contine tot ce contine si profilul umanist si pe linga, mai multa mate, fizica, biologie. La umanist ai doar cu o ora mai mult de romana si una de istorie.

| BellaCullen14 a răspuns (pentru Suri887666):

E uman nu ''umanist''.

| MineIsLikeABridge a răspuns:

La filo e minune de usor daca citesti in vacanta de vara cateva carti. In rest te poti axa pe ce vrei, eu de exemplu, am intrat din "greseala" la filo, eu avand fiind bun la mate, bio, chimie si fizica tongue, dar celelalte medi le aveam mici si na... s-a intamplat ceea ce s-a intamplat. Dar in tot timpul liber pot sa invat pentru facultatea de medicina, in schimb ce unul de la mate-info de abia are timp.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Uman e mult mai usor, pentru ca matematica este foarte usoara, abia se depaseste nivelul din gimnaziu, fizica, biologia si chimia se fac la fel, putin peste nivelul gimnazial, si se fac doar in primii doi ani, apoi faci doar materii relativ usoare: psihologie, romana, engleza, franceza, educatie antreprenoriala, geografie, istorie, TIC, matematica usoara si diverse optionale, care nu sunt loate foarte in serios.
Si cel mai important, la uman nu se da bacul la matematica, un mare plus.

| octombrel a răspuns:

Uman este mai usor deoarece acolo nu este matematica, fizica, chimie si restul.

Întrebări similare