| xDicsii a întrebat:

Ce profil m-ati sfatui sa urmez?(va rog nu dati comentarii de exemplu: e alegerea ta, ce-ti place tie cel mai mult sa faci...). Vreau sa aleg unul dintre: filologie sau economic. Ce ma sfatuiti sa aleg? Va rog, argumentatihappy Funda

5 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Care vrei tu, ca oricum amandoua is de cacao.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

De la profilul economic ai o paleta mai larga de optiuni si totodata mai multe oferte de angajare dupa absolvire.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa alegi in functie de profesia pe care doresti sa ti-o alegi pe viitor

| Scarlettt a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa alegi ce iti place si la ce te pricepi. Eu de ex sunt varza la mate si voi alege filologia sau stiintele sociale pentru ca nu-mi place matematica. Daca iti place mai mult romana du-te la filologie sau stiinte sociale. Iar daca iti place mate si esti mai bun decat la romana du-te la mate info sau stiinte ale naturii sau economie.
Sa stii ca economia e matematica. Daca mergi la economie vei da bac la romana, engleza, mate modul 2 si la alegere dintre chimie fizica biologie. Daca esti la fiologie sau stiinte sociale vei da bac la romana, engleza, istorie si la alegere dintre sociologie, geografie, filosofie.

P.s : Daca nu te pricepi la matematica nu te du la economie.

| alexhandsport a răspuns:

Mate info