De lenes/a ce esti, nici regulamentul TPU nu l-ai citit! De unde dai tu 2 funde?
Lenesa eu de 2 saptamani am 2funde tu de cat timp ai? dupa cat timp ai luat-o pe prima?
Fato,la o intrebare se poate da o singura funda! Asta am spus, pentru ca tu ai scris ca la prima si a doua persoana care raspunde le dai cate o funda!
Prima fundita am luat-o in ziua in care m-am inregistrat! Si pentru ca m-ai intrebat, afla ca la 2 luni si jumatate de la infiintarea contului meu pe TPU, eram facuta expert! SIC!
Cum sa inteleg asa ceva? Nu trebuia sa pui punct dupa 2? Si sa scrii funda cu F mare? Cum ai scris tu se intelege ca "la persoanele prima si a doua care iti raspund, le dai funda"! Nu stiu in ce clasa esti dar habar n-ai sa scrii! Raspunsul tau trebuia sa fie asa:
"Nu,nu,nu ai inteles tu ce vreau sa zic (punct). Pronume si verbe la presoana a I si a II-a."
O sa primiti la inceputul acestui an si de acum mereu teste de DICTARE, pentru ca s-a constatat ca scrisul pe mess v-a facut (pe voi copiii ) sa uitati (daca stiati candva!) limba romana!
Tu ai impresia ca EU sunt vinovata ca nu am inteles ce vrei sa zici, sau TU care ai scris ca un semi-analfabet?!
0Hey0 întreabă:
deeadeea111 întreabă: