Sa stii ca nu spui neaparat adevarul atunci cand vorbesti in somn. Eu una mai vorbesc si eu in somn. Si incep a vorbi de unele persoane pe care in realitate nici nu le cunosc. Nu cred ca ar trebui sa iti faci o parere despre o persoana dupa cum vorbeste in somn.
Nu te baza pe ceea ce spune in somn`! De fapt, te-ai bazat pe asta, sau nu neaparat...ca zici fosta.
Oricum, in somn vorbesti atunci cand esti stresat, sau emotionat, inainte de un examen sau ceva. Fratele meu vorbeste in somn, odata a fost la pescuit si a stat 2 zile acolo, i`a placut foarte mult, cadn a venit acasa si s-a culcat noaptea, am trecut pe la el prin camera si mi-a zis daca pot sa ma uit si eu putin la undita lui pana merge dincolo? mi s-a parut foarte amuzant...
Uite parerea mea e ca persoanele care vb in somn au avut o zi agitata sau intamplarile petrecute de-a lungul vieti, au fost amintite intr-un vis, sau a vorbit in somn pe baza a ce se intamplase cu maxim o zi sau doua in urma, nu poti spune clar, la fel sunt si eu cu ubyta mea eu o intreb in somn si ea imi raspunde dar nu-i ceva grav, trece o data cu timpul si amintirile