| criscristina a întrebat:

Ce rarere aveti despre compunerea mea?: Mihai a vrut sa se duca in parc. Pentru a merge in parc el trebuie sa tranverseza strada. Mama lui ii spunea sa fie atent la tranversare. El fiind grabit nu a vazut ca e rosu la semafor. Pentru ca nu a fost atent la tranversare era sa dea peste el o masina a avut noroc pentru ca masina a franat. El a invatat ca trebuie sa fie foarte atent cla tranversare. Dau fundita despre ce parere aveti despre compunerea mea eu trebuia sa dezvolt propozitia intr-un text,, Mihai, nesocotind culoarea rosie a semaforului, a tranversat strada. " nu ma intereseaza daca spuneti ca e urata eu vreau o parere adevarata.

Răspuns Câştigător
| Floarerosie a răspuns:

Sincer, scuze ca iti zic. Dar asta este parerea mea.Nu pot sa spun ca este urata dar in primul rand e foarte scurta si al doilea e ca e cu multe repetitii.Eu asa le faceam in clasa a II-a. Dar te rog nu te supara pe mine.Si in ce clasa esti? fundita pentru sinceritate? pls

7 răspunsuri:
| RS4 a răspuns:

Esti sigur ca se scrie "tranversat"?

| Diana0989 a răspuns:

Buna Cristina. Ai mai multe greseli legate de scrierea cuvantului traversare. Avem verbul a traversa si nu a tranversa. El trebuie sa traverseze strada si nu sa tranverseza. De asemenea nu masina a franat ci soferul. Si ca o ultima observatie, trebuie sa fi atenta la virgule pentru ca nu le vad pe aici. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Traversat", nu "tranversat" laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Traversat nu tranversat ai uitat sa-l pui pe a si tu ai pus n

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut Cristina. In legatura cu compunerea: 1 e prea scurta, 2 ai o problema cu acest cuvant traversa se scrie nu tranversa, 3 repeti prea mult acest cuvant, 4 nu masina a franat ci soferul si 5 introducerea si incheierea nu prea sunt potrivite. Nu te supara dar cred ca si un copil de clasa a 3 a ar face o compunere mai reusita

| mihaican a răspuns:

Mai ce sa zic eu nu ma leg de greselile de ortografi da totusi, tranversat eu cred ca daca era in realitate nu scriai tranversat este cam scurta e o compunere bunicica dar sincer sa fiu si sper sa nu te superi eu i-as da s -b si daca la voi nu se da cu calificative asta inseamna5-8 si asta e o patere adevarat asta e to ce am vrut sa iti spun
scuces cu compunerea, pa, pa.

| MaybeSomeone a răspuns:

Ooooau... clar clasa a 3-a mda... 1 scurt 2 multe greseli de ortografie 3 ai lua S laughing pentru acel cumvant tranversat laughing imi pare rau da asta e adevaru mai ales ai scris si acolo ce rarere aveti? adica WHAAT nu te uiti ce ai scris? + daca erai baiat mai intelegeam da asa fata? bai