Sincer, scuze ca iti zic. Dar asta este parerea mea.Nu pot sa spun ca este urata dar in primul rand e foarte scurta si al doilea e ca e cu multe repetitii.Eu asa le faceam in clasa a II-a. Dar te rog nu te supara pe mine.Si in ce clasa esti? fundita pentru sinceritate? pls
Buna Cristina. Ai mai multe greseli legate de scrierea cuvantului traversare. Avem verbul a traversa si nu a tranversa. El trebuie sa traverseze strada si nu sa tranverseza. De asemenea nu masina a franat ci soferul. Si ca o ultima observatie, trebuie sa fi atenta la virgule pentru ca nu le vad pe aici. Succes!
Salut Cristina. In legatura cu compunerea: 1 e prea scurta, 2 ai o problema cu acest cuvant traversa se scrie nu tranversa, 3 repeti prea mult acest cuvant, 4 nu masina a franat ci soferul si 5 introducerea si incheierea nu prea sunt potrivite. Nu te supara dar cred ca si un copil de clasa a 3 a ar face o compunere mai reusita
Mai ce sa zic eu nu ma leg de greselile de ortografi da totusi, tranversat eu cred ca daca era in realitate nu scriai tranversat este cam scurta e o compunere bunicica dar sincer sa fiu si sper sa nu te superi eu i-as da s -b si daca la voi nu se da cu calificative asta inseamna5-8 si asta e o patere adevarat asta e to ce am vrut sa iti spun
scuces cu compunerea, pa, pa.
Ooooau... clar clasa a 3-a mda... 1 scurt 2 multe greseli de ortografie 3 ai lua S pentru acel cumvant tranversat imi pare rau da asta e adevaru mai ales ai scris si acolo ce rarere aveti? adica WHAAT nu te uiti ce ai scris? + daca erai baiat mai intelegeam da asa fata? bai