| Batirovschi_Maria_1986 a întrebat:

Ce rechizite imi trebuiesc in clasa 6 Funda

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Casă mașină banilaughing

| RainmakerX a răspuns:

Buna Maria!

Pai o sa ai nevoie de : Stilou,creioane de toate culorile *mult mai multe creioane normale decat colorate*,pixuri normale sau cu gel, penar, acuarele+pensule+paleta de desen din aceea pe care pui culorile (nu este nevoie decat daca iei acuarele din acelea la tuburi)+ recipient in care sa pui apa la desen, caiet de muzica +bloc de desen (de preferat cu foi mici), dosare cu tiple (de obicei o sa ai nevoie pe la materii precum istoria unde ti se cere sa faci portofolii.)
Caiete studentesti de dictando (pentru romana) +caiete studentesti de mate (mai multe) pentru fizica si matematica in general. (la fizica propun sa scrii tot pe caiet mare.)
Un set de caiete dictando mici (Pentru materii precum religia, civica daca faci... si altele) si un set de caiete de mate mici pentru alte materii precum ed. tehnologica si altele (evident daca faci astfel de materii)
Cate 2 caiete speciale din acelea cu o foaie velina si una dictando pentru biologie si geografie.
Set de geometrie cu rigla,raportor, echer, compas.
Mai multe gume de sters.
Carioci (daca iti plac)

Ai mai putea sa iei si markere, evidentiatoare (un fel de carioci pentru subliniat) precum si "Sticky notes" pentru a-ti scrie anumite notite si sa le pui pe frigider, pe pereti (sticky notes sunt niste foite lipicioase pe care le lipesti pe unde vrei tu asta dupa ce ai scris ceva pe ele)
Daca vrei poti sa mai iei si coperti pentru toate caietele mentionate mai sus.
Sper ca te-am ajutat!
Daca mai este nevoie de ceva atunci mai cumperi pe parcurs...
Succes!

| StefanAdrian911 a răspuns:

Caiete de Limba si Literatura Romana(Studentesti X4, Mici X4 pentru teme).
Caiete de Matematica(Studentesti X5, Mici X5 pentru teme).
Creioane.
Pixuri(Normale, fara gel).
Penar.
Acuarele TEMPERA.
Pensule.
Foi A4 pentru Referate si Portofolii.
Carioci.
Creioane.
Trusa Geometrica(O sa faci geometrie in Clasa a VI-a, deci ai nevoie).

| CrissCristina25 a răspuns:

Culegeri, caiete, creioane, pixuri(cu gel in general sau stilou, depinde), penar, acuarele, pensule, foi albe, doasare cu tiple in cazul in care iti cere sa faci vreun dosar la o materie), carioci. Si veiz ce iti mai cere pe parcurs.

| TheHauntedDoll a răspuns:

Paii. In primul rand caiete mari mate si romana, caiete mici pentru teme mata si romana, bloc de desen, acuarele, creioane colorate si necolorate, radiere, carioci, dosare cu folii, un top de hartie, caiet de mezica, carnetel, penar, stilou, pixuri, corector sau pic, ascutitoare. Pentru restul biectelor in afara de muzica si desen iti trebuie caiete de mate si de roamana. Nu stiu. Cred ca atat. In general iti trebuie lucrurile pe care le- ai avut si pana acum + caiete in plus pentru obiectele noi.