De 1 Decembrie toti sarbatoresc Ziua Romaniei. Eu plang declinul ei. *** USA si toti bastarzii care profita de mintea infantila a romanilor care nu sunt decat niste pupincuristi. Romania are nevoie de o schimbare. Toata lumea are nevoie de o schimbare pentru a detrona mizerabilii care se ascund in umbre.
Servus!
Subscriu lui gabiboos1234, zi liberă, la care adaug fasolea cu ciolan pe care o pregătim pentru acest eveniment...
O zi cu zâmbet să ai!
Dincolo de semnificatia istorica, sincer pentru mine 1 Decembrie reprezinta o zi de binemeritata odihna.
Eu pe de alta parte sunt mandra ca sunt romanca. Daca nu ma nasteam aici nu eram eu, face parte din identitatea mea. Tin la ziua de 1 decembrie, cu ce nu sunt de acord e depusul coroanelor, si cu toata parada pe care o fac cei de sus( tot cei care mereu cand au ocazia calca pe tara pentru a o adanci si mai mult in mizerie). Cel mai bine ar fi daca ar pune fiecare mana pe un dictionar ortografic de 1 decembrie, macar limba sa nu o mai chinuie.
@IMPERIA Multumesc mult pentru urare, iti doresc tot binele din lume, credeam ca-s singurul de pe aicea care nu da mai nimic pe aceasta data. Nu uit de eroii nostri dar de-ar fi stiut pentru ce-si pierd viata, cred ca emigrau in masa si se stabileau in Canada. Imi e foarte greu aici sa ofer funda, majoritatea o merita dar am doar una.
123456789_9071 întreabă:
AdelinRO123123123 întreabă: