anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce s-ar fi intamplat daca Hitler ar fi castigat razboiul?

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ajungeai maresal in armata lui, la modul cum il lauzi.

| Dumbi a răspuns (pentru darrio2007):

Mersii, mi-as fi dorit acest lucru… laughing

| darrio2007 a răspuns (pentru Dumbi):

Nu era prea bine. Trebuia sa-i executi ordinele paranoice. Fie ca erai de acord sau nu. Sa stii ca se lipsea foarte usor de cei care nu dadeau rezultate in campaniile razboinice pe care le programa.

| RAY a răspuns:

Nu mai trebia sa inveti limba germana la un curs ca deja o stiai de mic

| gelu1970 a răspuns:

Baiete esti la o varsta frageda. Inca mai ai sanse de insanatosire.
Vorbeste cu ai tai sa te duca la un psiholog.

| Dumbi a răspuns (pentru gelu1970):

De ce sa ma duc la psiholog? Ca respect un om cu mai multa valoare in istorie decat toata familia ta?
Hitler a fost un patriot adevarat cum sunt toti nemtii, tu nici nu iti dai seama ce inima avea acest om, ce daca ura tiganii/musulmanii? Si eu ii urasc cand fura si mai si te injura…
M-ai bine te-ai duce tu la un psiholog ca nu intelegi unele lucruri daca zici de mine ca sunt la varsta frageda, poate sunt, dar macar am tupeul sa imi zic opinia personala, ceea ce tu nu poti sa faci acest lucru, inferiorule! Daca te iei de cineva care isi spune opinia si e si mai mic ca tine e clar ca esti inferior si faci de ras aceasta rasa umana, doar cu nasterea ta…

| gelu1970 a răspuns (pentru Dumbi):

Baiete ai un nivel de cultura sub -10 pe o scara de la 5la -5.
pe langa faptul ca ai un creier minuscul iti expui prostia in public.
in plus jignesti. eu ti-am scris deschis si nu am jignit. pentru un incult poate e o rusine sa mearga la un psiholog. pentru o persoana rationala nu. insa nu e cazul tau.
si nu confunda patriotismul cu rasismul.
tu, hitler si ideile proaste faceti umbra acestui pamant.
astfel de rahati nu ar trebui sa existe pe pamant. tu, probabil ca ai fost un accident cand ai fost fecundat.

| Dumbi a răspuns (pentru gelu1970):

Nu stiu cine a jignit pe cine primul… Eu am spus-o intr-un mod frumos, elegant, cat de cat… cu ce te deranjeaza pe tine ca imi zic opinia personala, din cate stiu la scoala te invata sa faci asta, dar tu nu stii, deci nu ai fost sad
Pacat trebuie sa mai spele si cineva podelele, drumurile sad

| StefanCosmin a răspuns:

Probabil eu nu m as fi nascut, sau nu as fi trait acum, deoarece sunt negru. Dar daca supravietuia, ma asiguram sa i dau un glont in cap happy

| ĂlaRău a răspuns:

In cel mai bun caz toata lumea ar fi vorbit germana.
Sunt o multime de scenarii ce s-ar fi putut materializa. Nu putem sti exact, ne raman doar speculatiile. In orice caz, lumea ar fi fost cu totul altfel si nu intr-un sens bun.

| talancae a răspuns:

Hitler a pierdut mult in incercarea de cucerire a Rusiei si la Normandia. Daca ar fi castigat acolo Germania ar fi cuprins urmatoarele tari : Polonia Danemarca, posibil Franta, o parte importanta din Rusia(sau Rusia ar ma fi existat dar economia tarii ar fi condusa de Germania, asta ar fi dus la un razboi recent sau chiar al 3lea razboi mondial.