| markteodor a întrebat:

Ce sa aleg intre Arhitect(design de interioare) si dreptul(notar) amandoua meserii imi plac. multumesc mult

3 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Depinde ce iti place sa faci. la drept inveti de iti sar capacele, fiind o facultate de toceala (nu de tocilari). la arhitectura din cate am vazut ai multe proiecte de facut. fiind student la drept iti zic asa. daca rezisti sa inveti ore in sir, si in sesiune sa inveti ca un tocilar sute si sute de pagini de limbaj juridic si notiuni, atunci da la drept. daca nu esti genul de om sa invete mult si tot timpul sa stai sa mai retii o notiune, doua in domeniu, dreptul nu e de tine.

| Mousey400 a răspuns:

Eu as zice arhitect happy. De ce? Simplu!
Daca vei avea norocul si sa dea Dumnezeu sa devii arhitect,o sa ai foarte multe ocazii de a calatori prin lume,nu numai in tara asta de *** phbbbbt... O sa descoperi locuri noi, oameni noi, mii de feluri de designuri happy. SPer ca ti-am fost de folos. fundita big grin?

| Iulyka90 a răspuns:

Amandoua sunt foarte grele dar merita! Eu sunt ultimul an la drept si tot notar vreau sa devin. Este foarte mult de invatat, trebuie sa ai o cunostinta notar ca sa te ia 2 ani in stagiatura si in principiu e greu la inceput pana iti faci o clientela! Cam acelasi lucru e si pentru arhitecti dar in ambele meserii se castiga foarte bine. In primul rand trebuie sa iti placa ceea ce faci pentru ca sunt foarte solicitante amandoua iar daca nu le faci cu placere vei renunta dar la cat se castiga nu prea cred. In afara parti materiale vei cunoaste oameni de valoare si vei fi respectat pentru munca ta. Mult succes!