Pff...saraca de tine asculta manele o zi...e posibil sa te dea afara din casa daca nu stii cum e o sa iti placa
Pe asta chiar ca nu am mai auzit-o
Nu stiu ce sa zic... daca ai vreau frate/sora mai mica ia-o la bataie, injuro sunt sigura ca pentru asta o sa ti-o iei.Foloseste un vocabular mai inadecvat, i-a note mici la scoala, bate-te cu cineva pe la scoala...altceva nu mai stiu.Ciudata intrebare.
Acum depinde si de parinti tai ca daca sunt calmi doar o sa te certe poti sa faci si tu ceva ce nu le place ia si tu o nota mica la ceva, Chiulesthe de la o ora nu te duce o zi la scoala cred ca ar fi un motiv intemeiat sa iti dea o mama de bataie.Succes!
P.S:nu inteleg dc vrei bataie daca parinti tai sunt foarte calmi nu o sa te bata niciodata, bine acum depinde si de varsta ta.
Sparge o vaza pune hartie prin casa.ia o nota mica chiuleste la ora.sau la extrem.injura-i.
))) cel mai bine ar fi sa ti iei niste ace si sa ti le infigi. da asa incet sa simti gustu durerii) nu esti normala sora mea
Buna.cred ca sunt unul din putinii care te poate intelege. Daca vrei sa vorbim mai multe despe asta, id-ul meu este ironia55
anonim_4396 întreabă: