| ღAnaSawakoღ a întrebat:

Ce sa fac ca sa-mi revina "pofta" de teme? Am inceput clasa a5a si numai am chef de teme iar in clasa a4a toata ziua invatam si imi faceam temele la tot iar acum nu mai fac asa. Ce sa fac?

15 răspunsuri:
| NoNameJunior a răspuns:

Maine,stabilesti o ora in care o sa iti faci temele in fiecare zi.si tu o sa iti spui:ah, da' mi-e lene.hai lasa-le in colo de teme ca le fac diseara.
dupa gandeste-te:frate, dar diseara o sa fiu obosit.mai bine le fac acum si scap si de ele.
Te apuci de teme, si dupa:LIBERTATE!

| princess97 a răspuns:

Stai linistita... toti in clasele mici isi fac toate temele si invata toata ziua. iar dupa ce incep cls a 5a cam le dispare cheful tongue
ai sa vezi k prin a 7a sau a8a n-o sa mai ai niciun chef de teme sau de invatat... asa-i la inceput dar cu timpul se intampla cu toti la fel tongue
si mie mi s-a intamplat la fel. si acum sunt a 8a laughing si cam n-am chef de teme si invatat laughing. mai copiez pe la scoala sau etc happy
las' k trecewinkingwinking
succes la scoala :*

| ღAnaSawakoღ explică:

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuu nu's genul asta in clasa a4a eram o fata constiincioasa

| ღAnaSawakoღ explică:

Ar merge...varianta asta

| ღAnaSawakoღ explică:

Haideti raspundeti azi mai multi ca am mare nevoie de ajutor

| princess97 a răspuns (pentru ღAnaSawakoღ):

Poti sa faci temele pe fragmente. azi la o materie maine la alta si tot asa. si de invatat. poti citi de 2-3 ori k tot retii cu ceva

| ღAnaSawakoღ explică (pentru princess97):

hee hee poate tie iti dau funda mai vedemhee hee

| princess97 a răspuns (pentru ღAnaSawakoღ):

Daca vrei te ajut la temahee hee. ai zis ca ai la romana parca thinking si eu am tot la romana in principal laughing de demonstrat ceva la o poezie de Eminescu laughinglaughing

| ღAnaSawakoღ explică:

Mai multe raspunsuri? ca am tema la romana si n-am chef sa o fac...

| ღAnaSawakoღ explică:

Ce raspuns castigator, ce raspuns castigator...ca sunt toate bune

| ღAnaSawakoღ explică:

hee heemersi pentru raspunsuri dar tot asteptlaughing

| NuConteazaShinee a răspuns:

Ai rabdare mai big grin
asteapta sa iei un 3 sau un 4 si sa vezi ce chef de teme si invatat o sa ai big grin

| BSM a răspuns:

Mai lasa calculatorul impace happy. Si o sa ai chef de teme

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deh,știu cum e. Cu cât crești mai mult, cu atât apare o lene mai mare. Încearcă să lași totul puțin deoparte și să te ambitionezi singură. Gândește-te că atâta timp cât te apuci mai repede, termini mai repede. Spor la scris!

| AnirozI a răspuns:

Vorbeste cu o prietena!