Te va primi, dar e imposibil sa nu iti placa matematica si sa iti placa informatica. Pentru a sti informatica, trebuie sa ai cunostinte de matematica.
Imi place si matematica, dar nu prea o inteleg
Adica mai sus de 8 la scoala nu am trecut ( la matematica )
Si ai impresia ca o sa intelegi informatica?
In liceu faci limbajul C++ si ca sa intelegi trebuie sa faci ce faci (daca faci) si la matematica : adica sa lucrezi mult si sa rezolvi multe probleme.
Si de ce iti place informatica?
Trebuie sa intri intai in liceu.si dupa ce intri conteaza daca ai facut ore de informatica la clasa, daca ai obtinut premii in domeni, adica o dovada ca te pricepi.te transferat nu e prea greu, trebuie sa ai in clasa a 10-a cand vr sa te transferi media dintr-a 9-a mai mare decat a ultimului copil adica ala cu media cea mai mica.a si daca ei la examen mai putin de 7 mai bine da la alt profil ca n-ai nici o sansa.adica depinde vr la un liceu cu medie peste 8 sau la din astea cu redusi?
Doresc sa intru la licee cu media peste 7, dar nici cu medii de 5 sau 6. Undeva intre 7 si 8
Da, si la mate nu cred ca trec de 7 maine in examen . mai bine intru la alt profil si fac cum zici tu.
E mai ok sa mai ai niste exercitiu cu materiile de la mate-info pentru ca o sa mai intalnesti chestii de genul si la orice facultate de informatica/calculatoare si, vrei nu vrei, trebuie sa le treci pana la urma. Poti sa programezi bine daca nu iti place materia Matematica, atata timp cat poti sa ai o gandire "matematica", dar e de preferat sa nu-ti iesi din mana 4 ani.
In aceeasi situatie sunt si eu, imi place mult programarea, mai ales in C++, deja am facut cateva programe mai mici, si vreau la profilul mate-info dar nu vreau matematica si fizica...
Time to upgrade my Minecraft to online multiplayer status thanks to http://freeminecraft.cc :D
Eu am terminat mate info si tot la fel, iubesc informatica si urasc matematica, daca ai o gandire logica si sti sa deduci anumite chestii nu ar trebui sa fie o problema, informatica mie personal mi se pare cea mai usoara materie de la mate info da trebuie sa o intelegi de la inceput
Asa e treci peste! Mai bine fa si tu pregatire la mate si poate o sa mai intelegi și tu ceva