| DirtyCow a întrebat:

Ce sa fac daca am o proasta in loc de diriginta? La sedinta a zis nu mai minciuni si acelea fiind :
( Nu imi fac temele, nu si-a facut tema pentru ca s-au certat parinti, nu am avut bani de caiet, nu am avut timp sa imi iau caiet, etc.)

Ca ma bat, ca urasc colegi, etc.(eram doar intr-o simulare de bataie ca catei)

Fac o chesti si zice ca e grav ce am facut, dar citeste cu totu si cu totu alte reguli.

Eu nu am nici o putere + ca parinti nu vor sa ma mute= iadul

Daca ii rog pe parinti sa ma mute zice unde vrei, la ciorogarla? Stiind ca urasc scoala aia.

Sa nu va aud cu chesti de genu: Sinucidete, omoarati profa in somn, etc.

7 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

Pune mana pe carte. Ai ajuns la gimnaziu fara sa fii in stare sa construiesti o fraza coerenta, sa nu mai spun de greselile gramaticale. Bag mana in foc ca diriginta are mare dreptate.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit, mai ales ca mentionezi in intrebarea ta problemele financiare.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| unprietenaproape a răspuns:

Chiar iti urasti colegii? altfel ei ti r lua apararea si i-ar spune ca nu este adevarat ca ii bati. Poate tu ii faci necazuri fiind cel mai rau din clasa, si poate ca mai sunt si altii care te parasc ei. revizuieste ti comportamentul, iar daca nu adevarat cu temele ar trebui s o contrazici

| DirtyCow explică (pentru unprietenaproape):

Pai da ai cu cine?

| DirtyCow explică (pentru unprietenaproape):

Copii aia sunt foarte despartiti si in clasa sunt rar grupuri de 3 si de abia te intelegi. De exemplu:"-Doamnaaa, George a scos telefonul sa se uite la ceas", "-Doamnaaaaa, El mi-a zis potaie"(Nu in cazul meu meu) Si omu respectiv nu i-a spus potati ci sa vezi tu bataie, etc.

| Valy800 a răspuns:

Pai poti face asa vorbeste cu parinti tai si mereu cand iti faci temele sa te supravegheze unul pana la urmatoarea sedinta daca zice ca nu iti faci temele atunci ai prins-o cu mata in sac, iar cu bataia vorbeste cu colegi tai sa le spuna parintilor tai
Sper ca te-am ajutat cu ceva

| Loker a răspuns:

Am si eu o profesoara asa. Incearca sa o suporti. Bafta!