| adriana543768654567895334 a întrebat:

Ce sa fac sa prind mai bine la scoala din clasa? pentru ca nu inteleg nimic. ori eu nu stiu sa fiu atenta [ pentru ca am o colegaa disperata ], ori profesorul/profesoara nu stie sa explice.

Ar trebui sa ma mut cu altcineva? Sau care e problema? Cea mai mare problema o am cu matematica.

Multumesc.

4 răspunsuri:
| Candice a răspuns:

Pai daca colega e enervanta, muta-te in alta banca mai in fatal. Arata-i profesorului ca iti dai silinta la ore, unde nu intelegi pune intrebari. Crede-ma nu te faci de ras daca intrebi, doar dai dovada ca esti mai curajos ca multi altii care nici ei au inteles lectia. Fa-ti temele si incearca sa inveti logic nu cuvant cu cuvant.
Succes.

| Alissya_4251 a răspuns:

La matematica ai nevoie de multa pregatire pentru ca este o materie grea, iar daca nici nu ai inclinatie spre stiintele exacte atunci s`ar putea sa ai nevoie si de niste meditatii.Noi suntem diferiti: unii retin mai mult, altii mai putin. Poti sa te muti din banca daca tu consideri ca ai o colega care iti distrage atentiawinking Repeta lectia cand ajungi acasa, fa cat mai multe exercitii asemanatoare celora din clasa. Intreaba`i si pe colegii tai despre lectii si compara`te cu eitongue Mai sunt si profesori care nu stiu cum sa explice anumite chestii, dar gandeste-te ca ai un manual aproape pentru fiecare materiewinking Nu te baza numai pe ce ti se preda, incerca sa respecti si manualul si intreaba de fiecare data cand nu intelegi cevabig grin
Daca ai mult de invatat si chiar devine obositor si simti ca nu mai poti asimila atatea informatii, poti incerca sa-ti cumperi de la farmacie lecitina si sa iei una pe zihappy multi elevi folosesc mai ales inainte de teze/examene.
Mult succes:*

| WyvernSky a răspuns:

Buna!

Nu este nici o problema.Important este cum iti preda profesorul tau si cat intelegi din ce iti preda.La romana trebuie sa inveti nu poti stii din clasa tot ceea ce ti se spune.

Mutate de la colega ta pentru ca stiu cum este,enervanta si nu te poti concentra.Mi-e imi e mai bine sa stau singura dar din pacate stau cu cineva.

Mereu sa-ti faci temele atunci cand trebuie, s nu chiulesti sa fi foarte atenta pentru ca, de fapt in clasa inveti cel mai mult se pare.

Bafta!

| alessia5158 a răspuns:

Doar tu singura poti identifica problema si gasi solutia!--- la cele enumerate, incriminata mai poate fi si " metoda " de invatat in salturi ( " am nota, azi nu invat!" ). Numai bine!