Bea multe ceaiuri precum Sunatoare, Tei, Menta, nu foarte concetrate, renunta la anumite alimente precum chips-uri, lapte (e dusmanul fierii), sucuri acidulate, hamburgeri si multe sosuri, evita mancaruri grele, cartofi prajiti. Dar daca totusi patesti sa mananci, ia un Triferment, e foarte bun pentru o digestie usoara, mai ales daca ai fiere lenesa, adica dischinezie biliara. Exact asta am si eu . Daca simti deja greturi si ai deja fierea foarte incarcata, ia un OxBill. Am incercat si medicamentele indicate de colegii de dinaintea mea, dar la mine nu au avut efect. Deci depinde si de organism. Dar Triferment si OxBill cel putin nu au nimic rau sa-ti faca. Poti incerca. Te sarut si sper sa-ti fie bine
Sunt medicamente deja consacrate, dar... incearca si cu cafea... mai slaba si macar o cana daca vrei da-mi mesaj sa-ti spun cum aflat. O sa fii socat/a
Stii ce trebuie sa iei:redigest, bilibol si sa maninci numai fiert fara grasimi si fara prajeli in caz de durere no spa
si in caz de stari de voma metroclopramid sau emetostop.
Si NO-SPA este un calmant bun pentru fiere, dar trebuie sa stii exact daca ai ceva la fiere sau nu. Acest lucru numai prin ecografie poti sa afli.
Curiosul999 întreabă: