| TrollingFace a întrebat:

Ce sa ii spun dirigintei ca ma dispera cu bani de fondu clasei si fondu scoli n-am bani pana vineri nu pot plati si trebuie pana joi crying(

7 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

Spune-i adevarul, trebuie sa comunici cu diriginta ca si cu mama.

| AlleSeniorita a răspuns:

Spune-i sa inteleaga k nu ai! Ce crede ca toata lumea e instarita k ia?! fii si tu mai dur putin big grin

| Seby80 a răspuns:

Daca e ceva mai rea, ia-o incet, spune-i deoparte,, Doamna diriginta, ma scuzati dar nu poti plati(daca ai vreo cauza), si promite-i ca ii vei aduce, chiar daca nu o vei face laughing asa fac eu la scoala si merge big grin Sper sa iti foloseasca

| alynutza6820 a răspuns:

Roaga un prieten sa puna in locul tau si sa ii dai banii a doua ziwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Daca nu intelege ca momentan n-ai bani poti sa-l chemi pe tatal tau sau pe mama ta la scoala sa vorbeasca cu ea si oricum la mine nu stam intr-o clasa mergem la fiecare ora in alta si n-are rost sa dai fondu clasei. Si la mine se da fondu scolii si nu se repara nimic! Asa ca poti sa-i zici: Momentam nu am bani ( poti sa-i zici ca ai cumparat un frigider nou sau altceva big grin) si la ce ne foloseste fondul scolii si a clasei? Sau nu stiu poti sa-i zici ce vrei tu...eu n=o cunosc pe diriga ta si nu stiu ce reactie o sa aiba. Oricum chestia cu chematul parintilor la scoala cred ca e cea mai buna. Pa! Succes! Sa ai o zi faina!

| StefanBlack22 a răspuns:

ProTpu...sa stii ca de acum inainte nu se mai dau banii pentru fondul clasei sau scolii (se dau dar nu sunteti obligati) s-a spus si in ziar.happy funda pls big grin

| Bubulinaazz a răspuns:

Vorbeste cu ea intre 4 ochi si spune-i ca pana vineri nu ai de unde sa pui banii, si daca vrea ea sa puna in locul tau si ii aduci a doua zi. Roag-o frumos, o sa te inteleaga. happy