| Andi123456789 a întrebat:

Ce se face la un liceu teoretic, care sunt cele mai grele materii si cate ore de mate se fac pe saptamana?

4 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Vezi materiile & nr de ore la linkul :
http://www.tvrcs.ro/trunchi_comun.php

Toate cele bune!

| AC4S4 a răspuns:

Salut
Liceele teoretice au mai multe profile, REAL si UMAN.

Profilul REAL are doua specializari, la ambele se face putina geografie, istorie, romana
-Matematica-Informatica - se fac 4 ore de mate pe saptamana, destul de multa fizica, chimie, biologie. Unii au si 5-6 ore de mate pe saptamana, asta depinde si cum decide liceul.

-Stiintele Naturii - Si aici se fac 4 ore de matematica, dar din clasa a XIa doar 3 ore. Se face mai multa fizica, chimie, biologie.

Profilul UMAN are tot doua specializari, aici se face putina matematica si stiinte.
- Stiinte sociale - Se fac 2 ore de mate pe saptamana iar stiinte nu mai faci deloc din clasa a XIa, se face multa istorie, geografie si socio-umane(logica, psihologie, filosofie...)
- Filologie - Se fac 2 ore de mate pe saptamana, iar din clasa a XIa nu mai faci deloc mate si nici stiinte. Aici dai teza la latina, se fac bine limbile straine si literatura.

Depinde si de liceu, la toate specializarile, poate unii mai iau dintr-o ora de mate si o pun la istorie (in cazul UMAN).

| BJK1903 a răspuns:

Salut,eu sunt la un liceu teoretic. Cel mai mult conteaza Romana, Geografia si Istoria, la astea o sa te bubuie. Eu fac o ora de matematica pe saptamana, 3 ore de istorie, 3 de geografie si 3 de romana. Sper ca te-am ajutat big grinhappy

| Trumpinator a răspuns:

Salut! Eu sunt la Mihai Eminescu in Buc Mate-info. 6 ore me mate / sapt si 3 de fizica...Se putea si mai bine, de ex. sa scoata ed.atreprenoriala, si sa bage matelaughing - daca intri la eminescu vezi ca aia de religie e nebuna(ma refer ca trebuie dusa la nr.9)