| StelutaDintreNori a întrebat:

Ce se intampla daca nu fac cele 10 clase obligatorii? Si daca nu te inscrii sau nu mergi la liceu pentru un an-doi?

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

Te trezesti in cativa ani ca n-ai cu ce-ti sa hranesti copiii, ca nu te poti integra cu prietenii, ca nu faci fata nivelului discutiilor, c-o sa injuri in fiecare zi guvernul si-o sa prinzi o mare invidie pe ei, dar fara sa intelegi de unde a plecat totul. Si-o sa regreti mult greselile din trecut care nu mai pot fi reparate.

11 răspunsuri:
| antonius74 a răspuns:

Nu te angajeaza nimeni, poate doar ca maturator de strada sau gunoier. sa zicem ca mai poti avea noroc ca si femeie de servici inca thinking

| StelutaDintreNori explică:

Ehehe, eu zic ca sa nu mergi la scoala pentru un timp si dupa aia sa mergi din nou la scoala! Nu fara, doamne fereste! ahah

| zuzumic a răspuns:

In primul rand iti vei pierde abilitatile de invatare si nu sigurnu vei incepe din nou scoala... cele 10 clase cum ai spus si u sunt obligatorii alfel nu vei putea munci nicaieri... poate doar in strainatate da scos rahat de sub fundul batranilor... fa scoala ai sa regreti mai tarziu

| Emeraude a răspuns:

Ajungi Basescu.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Ainvata inseamna a acumula cunostinte si experiente, iar a merge la scoala, inseamna a te interesa de viitorul tau, a investi in tine pentru a-ti face viata mai buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce lucruri asa de importante ai de rezovat incat sa amani scoala pentru un an sau doi? doar daca esti foarte bolnav, dar nici asa.sa pierzi timpul pentru ce? la varsta ta exista ceva mai important?

| M.T a răspuns:

Dar de ce sa nu faci? ce ai de pierdut! va fi frumos chiar daca nu iti place scoala dupa cum spune si proverbul "scoala te face mare" asa ce vrei face? te duci si muncesti prin tari straine? iar cand nu mai poti munci te trezesti la o varsta la care nu ai nici bani nici vechime si nici un viitor. ce vei face atunci? mai bine pune mana acum si fa celel 12 clase si d si bacu si apoi ai sa fi forte multumita de un seviciu bun si o vita normala.

Daca nu te insci pentru 2 ani la liceu? adica? vrei sa spui ca daca amani scoala va fi bine? su am inteles eu gresit intrebarea. ok eu astept raspunsul tau si mai vorbim:*

| asly99_1015 a răspuns:

Draga, daca nu mergi la scola macar 10 clase pe strada ajungitongue.
Pentru ca nimeni nu o sa te angajeze si daca parinti mor, pe strada cu tine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am 18 ani....sunt clasa a 8-a mai am dreptul sa ma reinscriu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S.bai lume nu conteaza cate clase ai daca ai si 2 clase si te descurci in viata ajungi mare. si smecher. in viata nu trebuie neaparat sa te angajezi acum la moda se face combinati de obicei nu se mai munceste hai sall big grin se inverte smenuri daca te descuri esti tare

| Constantin_Moisiev_1995 a răspuns:

Nu te poti angaja asta se intampla.