Nu-i amuzant.
Nu e de tine
Nu o sa se intample nimic special. Doar vei fi trecut absent (asta, evident, daca nu s-au incheiat mediile deja). In orice caz, in ultimele saptamani nu prea se mai face scoala.
Era zicala aia... cine invarte mingea pe maidan in scoala, o sa invarta betoanele dupa.
Ce se poate intampla? Sa vezi doar cat de reala este zicala...
Are dreptate Criss daca acumulezi absenteti se scade nota la purtare de la 10 absente nemotivate ti se scade un punct asa spunea mereu diriginta colegilor mei care ba chiuleau, ba lipseau din nu stiu ce motive de ale lor, totusi mai e o saptamana de scoala pentru tine nu poti sa mai suporti sa ma stai acolo? te inteleg si eu detest scoala eu am terminat mai devreme anul asta pentru ca sunt in a opta, oricum cred ca vei sta doar vreo 4 ore pe zi sau chiar mai putin de atat daca nici profii tai nu vor veni, in ultima saptamana nu faci aproape nimic doar stai acolo in banca in timp ce profesorii isi vad de ale lor si va incheie mediile ce altceva ai putea sa faci, decat sa te risti sa acumulezi absente si sa ti se scada nota la purtare mai bine sa stai acolo, mai ales acum in ultimul moment ca daca ai acumula absente multe n-ai mai avea timp cand sa aduci scutire si asa mai departe.
Toate cele bune.
L-am santajat. Nu e evident?
Nu cred ca li s-au incheiat mediile, profesorii in majoritate incheie mediile in ultima saptamana de scoala.
Asa a fost la mine in fiecare an la sfarsit de an sau de semestru.
Asa e normal.Insa la tara unde sunt cate doar 5-6 elevi in clasa, deja li s-au incheiat mediile azi.Asa mi-a spus nepoata care este clasa a 7-a si ia vacanta abia saptamana viitoare. Daca li s-au incheiat mediile, inclusiv cea de la purtare(care se incheie ultima), nu mai oate modifica profesorul nimic chiar daca absenteaza.In orice caz zilele astea se duc numai de forma.
Nu o să se întâmple nimic. Acum se încheie ultimele medii iar prezenta ta nu are importanta decât în cazul în care ai corigențe si trebuie sa le îndrepți sau vreo medie neîncheiată.
În rest toate bune si frumoase nu are rost sa mergi pe scurt Vacanță plăcută
Dacă mediile v-au fost încheiate (la purtare) o să îți pună absențele, dar nu va mai putea schimba nota.
Daca nu le ai îți poate scade un punct media la purtare, depinzând de numărul de absențe.