Nu rămâi corigent de la 3 absențe. De la câteva zeci rămâneai sau ți se scădea nota la purtare, nu știu sigur. În orice caz, nu se întâmplă nimic de la un număr atât de mic.
Nu se intampla nimic, la 10 absente iti scade un punct la purtare si parca pe la 50-150 de absente te lasa repetent, in orice caz, un coleg de al meu nu a venit un an intreg si a ramas repetent
Daca ai o singura ora pe saptamana la o materie si tu ai deja 3 absente nemotivate la acea materie, profesorul respectiv poate cere sa iti scada nota la purtare. Daca ai mai mult de 50% absente motivate sau nemotivate din numarul total de ore la o anumita materie nu iti mai incheie media.
Nu se intampla nimic.Am impresia ca la 5 absente se scade un punct la purtare.P.S funda?
Buna. 3 absente sunt ca si cum n-ai avea deloc. La 10 absente nemotivate, e un punct scazut la purtare. Cand ai media la purtare sub 6, ramai repetent corigent ramai doar daca media la acea materie nu-ti iasa 5 si iasa mai putin. Dar corigenta finala se obs in sem. al doilea . Inca mai poti sa-ti remediezi problema> tine minte. daca ramai corigent la 3 materii, ramai repetent
Adi1987 întreabă: