| cutzubica a întrebat:

Ce se mai aude de 2PAC? Oare si-a inscenat moartea? Traieste pe undeva prin PACIFIC? Sau doar sunt niste Aberati spuse de alti?

9 răspunsuri:
| zahy a răspuns:

Hai sa fim seriosi. E mort. Despre toti regi muzici se zice aceleasi lucruri.

| zahy a răspuns:

Multe raspunsuri urate ai imi pare rau pentru tine

| rebelmonk a răspuns:

Esti analfabet rau mai treci pe la scoala

| rebelmonk a răspuns:

Vorbeste frumos mascariciule poate ramai pe langa sitehappy

| Tirri28 a răspuns:

O sa iti spun foarte sincer, de la varsta de 13 ani pana acum, am 16 aproape, doar asta cautam si eu, ce s-a intamplat cu adevarat. Deci, sunt multe ipoteze dar cea mai adevarata este faptul ca el facea parte din organizatia secreta numita ' Illuminati ' care se spune ca din umbra ar controla totul. Multi artisti transmit prin muzica lor mesaje satanice si multe prostii. In fine, Tupac Shakur prin ultimul sau album inainte sa moara : Killuminati : The 7 Day Theory, a incercat sa zic asa ' sa iasa' din aceasta organizatie satanica prin melodiile la care facea referire, de asemenea in videoclipurile sale isi arata propria moarte si cum va fi asasinat. Oricum un exemplu : uita-te la videoclipul piesei Hail Mary : acolo scrie pe un mormant makaveli 1971 - 1996, deci practit de unde a stiut ca o sa moara atunci? De asemenea multe filme si piese au fost scoase dupa ce a murit. El si-a vandut sufletul la fel ca multi artisti iar atunci cand a fost prea tarziu si si-a dat seama ca vrea sa se intoarca l-au asasinat precum l-au asasinat pe Michael Jackson. Chiar are melodii in care spune ca ii pare rau ca si-a vandut sufletul. Deci practit aceasta organizatie ' Illuminati' inca traieste in umbra artistilor din vremurile noastre cum ar fi : Eminem, Rihanna, Chris Brown, Lady Gaga, si multi altii. Odata ce intri in Illuminatti nu mai este cale de intoarcere, la fel ca Pac.

| kyci a răspuns (pentru Tirri28):

Cred ca te uiti prea mult la supernatural laughing

| Tirri28 a răspuns (pentru kyci):

Chiar deloc, Sunt doar un fan al lui prietenewinking, si stiu multe despre viata sa, atata tot!

| Shadycul a răspuns:

Ce prost esti laughing.

| kyci a răspuns:

Cred ca te uiti prea mult la Supernatural laughing)