Eu stiu că testele initiale se dau la inceput de semestru. Ramane la latitudine profesorului daca le trece sau nu in catalog.Depinde de profesor, de regulă nu se trec. Ori poate tu faci referire la testele de evaluare natională?
Buna! Testele initiale se dau.In mod normal ele nu se trec in catalog dar daca profesorul vrea are voie sa le treaca.
Vrei sa spui testele finale;-) si stiu ca se dau si se trec:-) dar nu am auzit inca profesori care sa-si fi amintit de ele semestrul acesta. Sa speram ca din moment ce s-a schimbat guvernul nu o sa mai fie atatea masuri absurde menite sa ne streseze si nimic mai mult. Oricum sistemul este ineficient. Profesorul nu face mare lucru in timpul anului iar la final pentru testare iti da 3 lectii de invatat din carte pe care eventual ti le-a dat si la teza si poate te mai lasa si sa copiezi. Notele mari nu inseamna neaparat ca invatamantul este eficient. I'm sick of it. SICK OF IT.
Te referi la cele finale, nu? Adica la cele care se dau la finalul anului asa cum s-au dat si alea de la inceput. Am inteles ca astea finale chiar se trec in catalog
@ jolidon Da, la testele finale. Finale... inițiale, se-ntelege ca este vorba de cele pe care le-am dat toamna trecuta la cateva materii(de bac, dar nu neaparat) si pe care le vom repeta in iunie, din dorinta domnului Funer(ar)iu. Speram ca nu va mai fi nevoie sa le repetam, acum ca s-a schimbat ministrul, dar cine stie... Oricum, e prea mult stres, mie personal, imi ajung tezele si tot ce-am tocit anul asta!