anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce se preda in clasa a VI-a la informatica?

13 răspunsuri:
| GabiiHaș a răspuns:

Gastronomie

| mattdemon a răspuns:

Depinde daca scoala e cu pretentii o sa va predea si C++ daca nu o sa va invete ceva de genul "aceasta este tastatura iar acesta mouseul" sau niste programe incluse in windos gen Paint

| anonim_4396 explică (pentru mattdemon):

Pai... eu sunt total pe dinafara la informatica si o sa ne dea un test saptamana viitoare si in nici un caz nu vreau sa-mi stric toata media generala din cauza unui amarat de 4.Stiu ca in clasa a sasea prima lectie a fost ceva cu algoritmi(oricum aia era recapitulare)apoi am inceput sa facem exercitii de genul:
program pro;
var zi, luna, an:integer;
begin
write ('zi='); readln(zi)
...etc...
Nici macar nu stiu ce sa repet! Imi trebuie doar titlul catorva lectii ca sa le pot cauta pe net da mi-am pierdut caietul de a sasea...

| GabiiHaș a răspuns (pentru anonim_4396):

Poti intreba un coleg it wasn't me

| anonim_4396 explică (pentru GabiiHaș):

Mai bine nu.

| GabiiHaș a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai?

| pedros831 a răspuns:

La mine in clasa a VI-a s-a predat PowerPoint`ul...si am mai recapitulat pe la inceput Word`ulbig grin

| dmrtr a răspuns:

Buna! eu sunt a 9 si dabia in a 9 se preda informatica

| GabiiHaș a răspuns (pentru dmrtr):

Ba nu. dintr-a cincea.

| pedros831 a răspuns (pentru GabiiHaș):

La mine intra 5-a sa predat Word`ul si la inceput de clasa a 6`a o ora doar l-am rcapitulat... dupa ne-a predat PowerPoint

| GabiiHaș a răspuns (pentru pedros831):

Cunosti sensul cuvantului "gastronomie?"

unde e sarea si piperu' din viata ta?

| anonim_4396 explică (pentru GabiiHaș):

In bucatariehappy

| Cln a răspuns:

In clasa a VI-a, materia nu se poate numi Informatica, ci eventual "Calculatoare" sau "Optional calculatoare".Ca si materie, cel mai probabil se vor preda aplicatiile importane: Microsoft Power Point, Microsoft Word, Microsoft Excel si cele mai simpletongueaint, WordPad, Notpad. Materia de clasa a VI-a este mai mult pentru relaxare si posibil pentru cateva jocuri.Bafta!