Nu are ea un rol semnificativ, e sa fie eu nu am mai facut dintra 8-a.Deci cam a 7-a e ultimul an, dar mie imi lipseste acum.Adoram materia aia
Ajută numai dacă vrei să dai pe domenii de specializare. Oricum, materia nu se mai preda la liceu.
Are sensul in care te invata bazele producerii/manufacturarii. Nu este o materie inutila, multi oameni nu stiu nici macar sa schimbe un bec apai sa produca ceva cu mana lor.
E o materie interesata daca vrei sa devi tenician proectant etc. si fa nu o sa-o mai faci materia dupa clasa a opta daca nu dai la un liceu tehnologic
Mie mi se pare destul de utila, te invata cum sa calculezi caloriile, ce e un cod de bare, spre deosebire de educatia civica mie imi place mai mult, eu o am in liceu.
Din liceu gata! Dar o să faci altele inutile. Nu vreau să nominalizez, îți las plăcerea să le descoperi singur,
La mine educatia tehnologica in generala era informatica (te invata sa faci chesti pe pc ) :O si o faceam si in liceu pana in a 12 doar ca se numea informatica.
Am avut eu profa tampita cumva?
fanmiraculos întreabă:
Sjhxjcks întreabă: