| cristi a întrebat:

Ce sentimente va incearca atunci cand sunteti pusi in pozitia de a conduce ceva(o activitate)?

Răspuns Câştigător
mira
| mira a răspuns:

Emotie, responsabilitate, incredere in mine, ingrijorare continua, dorinta de a-mi demonstra mie dar si celorlalti ca sunt capabila. Mira

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Simt responsabilitatea pana in maduva oaselor. Imi place, e adevarat, dar e impovarator.

Anna
| Anna a răspuns:

Nesiguranta, teama, responsabilitate...

| psiholoaga a răspuns:

Incredere in mine si in ceilalti membri ai echipei. Preocupare pentru o abordare cat mai interesanta si accesibila. Pasiune, daca este un proiect care sa ma inspire.

mlm
| mlm a răspuns:

Buna, uite eu de la profesoara de bio am ajuns sa fiu manager de mare firma de constructii si sa stii ca una cu alta nu avea nici o legatura, pot sa-ti spun ca la inceput mi se parea totul straniu dar am avut acele sentimente ca trebuie sa incerc si cu siguranta imi va placea si voi reusi sa fac sa fie totul ok.Acum totul este ok si pot sa-ti spun ca intr-adevar la inceput este acel sentiment de care mereu esti obsedat oare voi face fata?, voi reusi ceea ce mi-am propus? Si uite ca acum este ok soi toti sint mandri ca fac ceea ce este mai bine pentru firma si de ce sa nu zic si eu sint mandra ca intr-adevar am putut sa fac ceea ce mi-am propus cu adevarat.Chiar daca nu sintem pregatiti pentru asa ceva, putem invata si putem ajunge sa facem ce nici nu am visat vreo data.

assiris
| assiris a răspuns:

Atentie, responsabilitate, apropiere de cei din subordine.

eileen
| eileen a răspuns:

Mie imi place sa conduc, nu de aia imi spune prietenul meu tot timpul ca sunt bossyhee hee) simt provocare, prevad rezultate, imi place sa fiu responsabila, dar trebuie sa recunosc ca nu prea las de la mine cand vine vorba de greselile celor din "subordine"hee hee

carla
| carla a răspuns:

Responsabilitate... devii mult mai strict cu tine, vrei sa nu faci greseli, sa dai un exemplu bun in toate.

auran
| auran a răspuns:

Nesiguranta, responsabilitate, teama, emotie si dorinta de a forma echipa. Desi la noi nu prea se practica(cel putin unde lucrez eu) munca in echipa - fiecare trage pentru el ca sa dovedeasca sefului ce tare este el.

| Alexandrinaa a răspuns:

Avem doua posibilitati:
1. Cand suntem pusi in mod obligatoriu, e posibil sa simtim teama, frustrare, nesiguranta.
2. Cand o faci de buna voie, accepti si-ti si place, te acomodezi repede.
Eu de ex am 19 ani si conduc o firma... un SRL... Ei bine, este foarte important sa fii responsabil de ceea ce faci, de ceea ce spui, sa respecti opinia si munca fiecarui angajat, sa fii un om organizat, sa iti tii cuvantul, sa ai o atitudine optimista, sa inspiri incredere, sa rezisti greutatilor ce pot interveni, sa fii diplomat, sa fii descurcaret... SA-TI PLACA CEEA CE FACI si sa stii ca domeniul in care te-ai implicat este unul care te reprezinta, pentru ca astfel inspiri siguranta angajatilor tai, sa fii tare sa infrunti orice si... sa fii atent la ceas: timpul nu asteapta happy...
A fi intreprinzator este insa un lucru f frumos care, daca stii sa-l faci cum trebuie, te pune in valoare ca persoana!

pup kiss

| stardeea a răspuns:

De putere, responsabilitate, ador aceasta pozitie,

| gabriel_7188 a răspuns:

Mila...pentru subalterni...laughing

Întrebări similare