anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sfaturi as putea primi in situatia mea scolara sau ce ar trebui sa fac? Salutare, am trecut clasa a 11 a si m-am decis sa ma transfer la Seminarul Teologic deoarece aveam de gand sa ma disciplinez inca de la o varsta frageda si sa fiu mai responsabil pe viitor, era camin si dormeam majoritatea cu camerele deschise, era foarte multa rutina si munca dar asta nu ma deranja absolut deloc dar marea problema din pacate a fost si m-am inselat am avut parte de colegii mai duri si aparent erau uniti numai aveau de nevoie altcineva si am fost dat la o parte inca din primele zile, ba din prima saptamana (saptamana trecuta) eram santajat sa dau o anumita suma de bani daca nu voi fi batut de colegii mei cand se dadea stingerea. Am dat telefon lui mama si m-a luat de acolo si a decis sa ma transfere la vechiul meu liceu in principal pe acest motiv si faptul ca acolo au adus un diagnostic legat ca eu sufar de anxietate si depresie. Aveam o reputatie destul de proasta la vechiul liceu, nu vorbind de note sau media la purtare aveam media 10 la purtare si in jur de 8.40-8.50 generala, ci mai degraba ca eram un elev mai retras si arogant dar nu imi bateam joc de alti sau jigneam fara motiv ci pur si simplu ca eram distant sau mai nepoliticos, aveam un mod de comunicare mai agresiv dar combinat cu flegmatic intr-un fel si asta parea sa deranjeze pe respectivi colegii si totodata mi se vorbea pe dos de fiecare data majoritatea din ei absolut fara motiv, eram penalizat pentru fiecare lucru minor pe care il faceam. Acuma cand am revenit inapoi la fosti colegi, m-au tratat cu foarte multa indiferenta si nimeni nu a vorbit cu mine timp de 6 ore infara de doamna diriginta. A fost trimisa fisa mea de transfer si situatia catre inspectoratul scolar, deoarece una dintre directoare nu a fost de acord cu returnarea mea in ciuda faptului ca aveam termen de 2 saptamani sa revin inapoi. Va multumesc tuturor, astept un raspuns orice este binevenit.

1 răspuns:
| Alive99 a răspuns:

Ahh,salut.Esti baiatul ala din Liceul Teologic care nu se putea transfera si aveai problema cu colegii..ai postat acum 2 saptamani.
Pai, trebuie sa ai rabdare.Practic,daca esti la aceeasi colegi, vreau sa spun ca te cunosc si nu ai nimic nou de oferit.
Dat fiind comportamentul tau de dinainte, pentru ei este ceva normal.
Eu te sfatuiesc sa incerci sa socializezi cu ei astfel vei creea relatii.
Succes