anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce stiti despre Colegiul National Pedagogic "Gherighe Lazar" din Cluj? Va rog mult sa-mi spune-ti ceva informatii despre internat, conditii, poate un web site. Va rog mult! Funa

Răspuns Câştigător
15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gherighe Lazar?! Cit o fi el de... tot Gheorghe este. Si vei fi invatator/profesor!
http://www.pedacj.ro/

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu mi-ai ranit MIE sentimentele. Ma intreb numai ce fel de pedagog va iesi din tine cind nici de ardeleanul Gheorghe Lazar nu ai auzit. Si stiu cit de nationalisti sinteti voi ardelenii inca din fasa.
Gheorghe Lazăr (n. 5 iunie 1779, Avrig/Sibiu - d. 17 septembrie 1823, Avrig) a fost un pedagog, teolog și inginer român, considerat fondatorul învățământului în limba națională din Țara Românească (în 1818 a înființat în București prima școală cu predare în limba română, Școala de la Sfântul Sava).

| Valy097 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca ai fi intrebat-o ar fi stiut sa-ti zica numele corect.O tastat gresit se mai intampla. Nu trebuie sa sari pe ea si sa copiezi primul paragraf de pe wikipedia si sa te legi de 'ce pedagog va iesi'. Ca sa nu mai vorbim de partea in care spui de cat de nationalisti is ardelenii.:l

| Revy a răspuns (pentru Valy097):

Ce dragut din partea ta :*

| anonim_4396 explică (pentru Valy097):

La cum scrii draguta, nici nu ma mir ca ai sarit in apararea ei. Tu, ai fost acolo 8 ani?! Inseamna ca slabi profesori sint la mult laudata scoala. Abtine-te, te rog!

| L0ve a răspuns (pentru anonim_4396):

Heiii limba romana...e sunt, nu sint.

| anonim_4396 explică (pentru L0ve):

Corect, atita timp cit Academia Romana accepta ambele variante. Si, am mai scris, Academia accepta asta dar nu si scrierea/vorbirea agramata. Daca scriam ca si prietena ta cu "is" era mai bine? Asta este corect pentru voi?
Si ma intreb de ce primul mesaj a fost sters si nu a ajuns la voi? Cine are interes sa mentina incultura pe acest site?

| Valy097 a răspuns (pentru anonim_4396):

Explica-mi ce am gresit. Cat de imatur si nesigur pe tine poti sa fi sa te certi din spatele ecranului cu copii de 14 ani?!
Cat despre educatia mea, nu-ti fa griji..sunt multumita considerand ca sunt olimpica la mai multe materii. happy

| anonim_4396 explică (pentru Valy097):

De aia avem analfabeti cu diploma! Nesigur? Daca eram asa, nu stiam ce sa raspund si nu scriam. Imatur? Hmmm... Draguta, eu am incercat sa te indrept. Tu ai fost cea care ai refuzat. Olimpica? In aceste conditii, nu pot sa cred. Asa, "in spatele ecranului", si eu sint profesor-cercetator doctor in ceva. Sigur ca esti multumita de tine daca nu stii ce iti lipseste.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"Anainte, ancrezut, antreb, ân, anteleasa,"? Mama ei de gramatica! De cind se pune "Â" la inceput de cuvint?! Daca nu stii sa-l folosesti, renunta la varianta asta.
"execisiv"? In Dictionarul limbii romane nu exista. Invata-ma si spune-mi pe intelesul meu ce inseamna. M-am gindit la varianta "excesiv", dar nu se potriveste in context. Deci, ce inseamna?
Si, culmea, am spus chiar mai putin decit v-as spune eu voua in fata. Aici nu se poate scie cit de nestiutori sinteti voi. Dar -vorba romaneasca- adevarul supara. Mai puneti si voi mina pe carti nu numai pe jocuri si, nu vom mai avea aceste discutii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Niciodata virgula nu se pune INAINTE de "si". Apoi, incearca sa citesti cu acea intonatie sa vezi ce iese. Pentru greseala de tastare, scuze. Te astept in toamna la "Gherighe", sint profesor acolo. Vreau sa vad atunci care din noi a avut dreptate in toata aceasta discutie. Succes!

| Valy097 a răspuns:

E o scoala excelenta..um are cantina, in internat is conditii bune. Elevii is de treaba..scoala ii renovata si arata f bine pe interior si fiecare elev are dulap(2 la unu da is spatioase) si mai ales profesorii is fff. buni. sper ca te-am ajutathappy am fost acolo 8 ani.

| Revy a răspuns (pentru Valy097):

Merci :*

| Valy097 a răspuns (pentru Revy):

N-ai pentru ce! :*