anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce stiti despre efectul de piramida?

Răspuns Câştigător
| claudiarebecca a răspuns:

Buna! se spune ca totul se teme de timp, doar timpul se teme de piramida. subiectul existentei efectului de pirmaida inca e discutat intre oamenii de stiinta.

Studiile efectuate pânã acum au
arãtat cã în interiorul piramidelor
existã energii puternice, de o naturã
care scapã încã explicatiilor
stiintifice, dar care au efecte
profunde atât asupra obiectelor, cât
si asupra fiintelor vii."Efectul de
piramidã" grupeazã de fapt însusirile
misterioase pe care le au unele
corpuri geometrice de a conferi
spatiului din interior si din imediata
lor vecinãtate, proprietãti pe care
acestea nu le au în mod obisnuit. Au
fost efectuate experimente în ce
priveste influenta pe care o are
efectul de piramidã în cazul
conservãrii alimentelor (fructele
pãstrate sub piramidã îsi pãstreazã gustul,
cu o savoare deosebitã, lactatele în
ambalaje sub formã de piramidã se
mentin proaspete mai mult timp, carnea
proaspãtã va ajunge sã se usuce fãrã a
trece prin starea de putrefactie, etc.),
asupra încoltirii si dezvoltãrii plantelor
(acestea sub influenta energiilor piramidei
au o dezvoltare rapidã, cresc mai
viguroase, fac mai repede fructe etc.) în
acest caz tratamentul este particularizat,
tinând cont de sensibilitatea fiecãrei
plante, la pãstrarea cerealelor si
semintelor, la îndepãrtarea insectelor
dãunãtoare. De asemenea, energiile
interioare ale acestei structuri au un
efect de regenerare asupra obiectelor
metalice datoritã faptului cã starea
cristalinã a obiectelor si magnetismul
permit captarea în interiorul piramidei
a energiilor de magnetizare. Cât
despre apa tratatã corespunzãtor în
piramidã, aceasta capãtã calitãti
deosebite, ea putând împiedica
producerea depozitelor calcaroase si
dizolvându-le pe cele deja existente,
printre multe altele. Animalele dorm
mult mai bine în custi piramidale si au
un comportament mai putin agitat.
Atunci când dormim sub piramidã,
visele sunt mai abundente si mai
clare.

4 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Orice forma geometrica bidimensionala sau tridimensionala modifica campurile existente in apropierea lor. O pot face in sens pozitiv sau negativ. Piramida este una dintre formele geometrice, usor de construit si cu efecte puternice. Energiile care pot fi implicate intr-un astfel de proces sunt foarte mici in comparatie cu valorile cu care suntem obisnuiti di viata de zi cu zi, procesele desfasurandu-se cu viteza mica si fiind foarte influentate de mediul inconjurator. Poti sa-ti construiesti o piramida singur:dar trebuie sa fi sigur ca este construita la proportia si unghiul corect, care este 62, 606 grade.
Experientele celor care au folosit piramida cuprind o gama larga de impresii si trairi. Unii relateaza ca in timp ce se aflau in interiorul piramidei au primit raspunsuri sau au avut viziuni, ca o reactie la anumite intrebari sau probleme cu care se confruntau. Altii pretind ca in timpul sederii in piramida se simt doar senini si in armonie cu fortele cosmice, altii spun ca abia dupa ce au iesit din piramida perceptiile si impresiile subtile au patruns in constiinta lor. Multi cred ca in piramida exista o energie puternica care in timpul sedintelor de meditatie curata canalele psihice care ar putea fi blocate.

Laboratorul E. S. P., o organizatie de cercetare din Los Angeles, California, face experiente in care forma piramidei e folosita ca un incubator al formelor-gand. Directorul organizatiei, Al Manning, explica faptul ca forma piramidei functioneaza ca un amplificator care intareste forta rugaciunii si intareste credinta spirituala.
La sediul laboratorului E. S. P. au fost construite doua piramide cu inaltimea de 1, 82 m, respectiv de 2, 43 m. Un purtator de cuvant pretinde ca au descoperit ca piramida are anumite "chakras" foarte asemanatoare cu centrii subtili (chakras) ai corpului omenesc. Se presupune ca energiile cele mai binefacatoare din interiorul piramidei sunt concentrate in asa numitul centru al inimii.
Un mare numar de persoane care folosesc regulat piramida afirma ca au experimentat o reducere a stress-ului, altii pretind ca au atins o mare incarcatura de energie psihica, le revin amintiri, vad reincarnari trecute, au viziuni, au vise initiatice, vad culori de o frumusete de nedescris, sau aud "muzica sferelor". Altii sustin ca atunci cand sunt in piramida primesc intelepciune si inspiratie din planuri superioare.
cam asta este ceea ce am citit impreuna cu fata mea pentru referatul pe care facut despre efectul de piramida la scoala
Cei ce mediteaza in piramida pretind ca cele mai bune rezultate se obtin sezand cu spatele drept, astfel incat chakra-ele superioare (centrii subtili de forta) sa fie plasate la o treime din inaltimea piramidei, masurata de la baza.

| psiholoaga a răspuns:

E o carte care se numeste astfel si pe care am citit-o cu interes. Nu stiu explicatiile stiintifice. Eu foloseam o piramida din sticla pusa deasupra vaselor cu apa pentru udat florile. Mereu am avut flori frumoase, care s-au inmultit si cu care nu am avut probleme. La un mmt dat, taica-meu voia sa isi faca o piramida sa o puna sub pat in dreptul inimii cand doarme. Am fost impreuna la un bioterapeut si, printre altele, i-a spus si de ideea asta. Tipul a sarit ca ars ca in niciun caz, ca risca un infarct etc. Nu stiu daca e adevarat, nu am mai incercat. Cred ca au un anume magnetism greu de inteles sau explicat acum. Poate fi util sau daunator, depinde cum il folosim. Iar ca sa descoperim cum il folosim, o luam prin incercari, ca niste copii care invata proprietatile unui obiect. Isi pun lingua in par, si-o mai baga in ochi, pana nimeresc gura si ceva face click: pentru asta este, deci!

| Ella_6365 a răspuns:

Oh wow, pana acum nu m-a interesat, dar cand am vazut raspunsul castigator chiar am ramas uimita. nu am auzit pana acum de asa ceva... oare care o fi motivul?

| gadone a răspuns:

Piramida trebuie asezata cu o latura pe nord.