Mare expert TPU poate fi legiuitoarea ca nu stie caci chiar acum duminica s-a difuzat pe unul din posturile tv cazul Roosvelt care s-a intimplat pe cind MISA nu era nicaieri. Despre fenomene OZN am citi si auzit chiar in anii 1975-1977 cind eram eleva in clasele 5-7 si iar nu era inca MISA si yoga nicaieri.Chiar daca ei au difuzat acest filmulet dar nu trebuie legat de ei.Acest film spune adevarul curat m-am axat mai multi ani pe citirea si ascultarea multor articole aparute si dupa o perioada de scepticism ce a aurmat marii inflkacarari din adolescenta au intervenit numerosi factori in audiovizualul romanesc ce m-au determint sa incerc sa iau din nou in serios aceasta afirmatie si pot spune cu hotarire ca mai bine cred in asa ceva decit ca in 2o12 va fi sfirsitul lumii.Cred ca oamenii trebuie sa se schimbe in bine si vor supravietuii marilor frecvente vibratorii ce vor inunda Pamintul numai cei cu inima curata.Restul vor fi prizonierii prorpiilor ginduri necurate...si aici nu vreau sa ma gindesc mai depoarte ce se va putea intimpla cu ei.
catalynx întreabă: