Nu stiu sa-ti explic de ce e numarul lu satana, nici n`am cautat da iti zic o chestie ciudata
Ordonanta de Guvern privind cipurile alea, are numarul` : 1566 1+5 . PS : 6 + 6 + 6 = 18 adica 9 cete pe pamant, 9 cete in cer
Iti ofer aici un citat din biblie:
Apocalipsa 13/16-18
Şi a făcut ca toţi: mici şi mari, bogaţi şi săraci, slobozi şi robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte, şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei sau numărul numelui ei. Aici e înţelepciunea. Cine are pricepere, să socotească numărul fiarei. Căci este un număr de om. Şi numărul ei este: şase sute şaizeci şi şase.
(IronMaiden au o piesa care incepe chiar cu citatul asta: http://www.youtube.com/watch?v=7mHe6FMs46o)
Iti recomand sa citesti si aici despre codurile de bare si cipuri...are legatura! http://www.razboiulnevazut.org/carte.php?id=97
faza cu 666 am auzit ca chipul are cica 6 "etaje" de informatii despre persoana respectiva ex:varsta, domiciliu, cat credit are, etc.
Deci, daca esti credincios si crezi in biserica & God... atunci inseamna numarul Satanei. Daca nu, nu inseamna absolut nimic
Numarul fiarei e un nume de om asa cum spune si biblia. de fapt e e un titlu atribuit unui om. acela este VICARIVS FILIDEIIS= fiul Lui Dumnezeu pe pamant, calculati cu valorile cifrelor romane si veti vedea ce reprezinta sau cine reprezinta nr. 666 V=5, I=1, C=100, D=500
Calculati singuri... asta e descoperirea tainica a profetii.
Domnul sa va binecuvanteze!
Nu e nevoie sa ai o religie sa mergi in Rai terbuie sa crezi ca Isus a murit pe cruce pentru pacatele tale si ale mele.De ce simplu...pentru ca Dumnezeu nu face diferente daca ar face asata nu ar mai fi Dumnezeu, si sa ai o viata placuta lui. Ce e cidudat e ca cineva vrea ca noi sa traim vesnic si pe noi nu ne intereseaza extraordinar asa-i? cine din lumea asta ne poate da asta te-ai gandit vreo data la aasta nu normal n-ai cum, te multumesti doar cu viata asta pe care o ai ne stiind ca sigur daca mai traiesti si maine aiurea, e greu sa intelegi dar nici macar nu incerci sa vezi daca poti intelege, oare nu merit pretu sa dai o viata de 50... 80 ani pentru. cei puternici pe una vesnica.eu zic ca ar trebui sa te gandesti bine ori cum daca stai si te gandesti bine nu renunti la ceava ce-ti face bine sau iti perlungeste viata am dreptate? da normal ca am...recunosti asat in adancaul sufletului tau dar e greu sa faci asta daca vrei sa faci asta nu trebuie sa o faci singur caci Isus e cu tine nu trebuie sa faci deca sa-i ceri ajutorul si te asigur ca TE VA AJUTA.Eu am o vorba MAI BINE SA CREZI DECAT SA NU CREZI SI SA FIE. INCEARCA MACAR
Se pare ca e numarul de taleri de bani pe care fiecare trib supus lui Israel trebuia sa il plateasca. E un simbol al supunerii economice al sclaviei al taxei. Numarul in sine nu inseamna nimic. Cei care se leaga de acest numar ca sa il afle pe anticrist se afla pe un drum gresit dupa parerea mea. 666 ar fi simbolul unui maniere de control bazat pe suprimarea oricarei libertati. E doar opinia mea ce am zis ia cu rezerve
666 este un numar normal, nu semnifica nimic anume.nu are rost sa-ti pierzi timpul cu toate prostiile.