| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a întrebat:

Ce studiezi? si de ce ai ales sa studiezi asta?

Răspuns Câştigător
| Rochelle a răspuns:

Nimic inca dar urmeaza sa dau la medicina si asta pentru ca vreau sa ajut oamenii happy

9 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Eu inca nu m-am hotarat sad
Dar tu?

| Dariusuu a răspuns:

Studiez sportul extrem de ceva timp.

E uimitor sa stii ce poti face cu corpul tau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Studiez viata si misterele ei. De ce? Este foarte interesant.

| CryChristiAN a răspuns:

Buna. Sunt in clasa a 9-a, in schimb as vrea sa studiez o facultate unde pot sa studiez numai fizica si matematica.
De ce?
Fizica o materie foarte frumoasa. Multi spun ca fizica este grea. De ce? Pentru ca n-au ajuns s-o ''guste'' pe toata. Fizicii ii apartine si ei tot gandirea, si rationamentul. Poti sa gandesti logic. DIferenta dintre fizica si matematica este ca, matematica presupune calcul, dar intr-un mod fantezist, pe cand fizica inseamna nu numai calcul, dar este bine determinata si de premise si concluzii ce trezeste pasiune. De ce trezeste pasiune? Pentru ca aproape totul este explicat de rationament fizic.
In opinia mea, pot spune ca domeniul cuantic ma fascineaza foarte tare. Ce este domeniul cuantic? Este lumea particulelor, in esenta ei, niste ' entitati care populeaza spatiul INFINITULUI MIC.

| CryChristiAN a răspuns:

Si plus ca am un profesor ''de milioane'':d.

| Betii69 a răspuns:

Buna! Eu nu sunt inca la liceu dar ma gandeam la psihologie daca as putea sa intru fiindca ma pricep destul de bine la oameni si am rezolvat multe neintelegeri ale multor prieteni! Asta as vrea eu sa studiez si chiar ma voi apuca de asta fiindca imi place foarte mult sa ajut oameni! Imi dai funda?

| raimbowfly a răspuns:

Eu inca nu pot studia dar fac asta cu astronomia = este interesanta si te ajuta sa intelegi mai bine tot ce te inconjoara

| คηηє a răspuns:

Eu sunt anul 2 la medicina... O sa ma specializez pe medicina legista, deoarece ma fascineaza acest domeniu. Fundoi?
Good Night!

| Liberty4 a răspuns:

Marketing. de nevoie happy