| stoicul a întrebat:

Ce sunt Dalitii? Stiu ca are legatura cu cultura indiana...

7 răspunsuri:
| kh1ss a răspuns:

Daliti inseamna cei de neatins...

| Delia 75 a răspuns:

Dalitii din India bsunt considerati clasa de jos a societatii, cei nedoriti. Totusi datorita faptului ca sunt hindusi, au anumite drepturi. Daca ei decid sa renunte la religia hindusa isi pierd in totalitate aceste drepturi. Dalitii increstinati au adus in fata inltei curti de justitie aceasta problema. Kumar Swami este un crestin dalit si a declarat:" daca un dalit cu un trecut hindus vine la Isus Hristos, acesta isi va pierde toate sansele de a avea o slujba sau de a-i fi asigurata educatia. Daca guvernul indian le-ar da acestora drepturi egale cu dalitii hindusi, acesta ar deschide calea ca un numar mare de daliti sa vina la Hristos". Swami mai declara ca decizia finala se apropie. "Noi speram sa ne primim drepturile. Cred ca sentinta finala va fi data in jurul zilei de 25 august si aperam ca decizia sa fie in avantajul nostruavand in vedere ca discutam aceasta problema si cu membrii parlamentului si cu alti lideri politici. Pana atunci crestinii se asteapta totusi sa fie victime ale diferitelor atacuri, in zilele ce vor urma.

| nellyneliana a răspuns:

Dalitii -populatia Indiei care nu face parte din nici o casta, sunt vazuti de cei din castele superioare ca sub-oameni si sunt tratati mai rau decat animalele si sunt batuti chiar si astazi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dalit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu. asta caut si eu I don't want to see

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt in vreo casta atat stiu si eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce inseamna dalit?