Eu scriu poezii. De fapt am scris o vreme indelungata, acum am lasat-o mai moale.
Cred ca am fost ocolit de talente...(banuiesc ca erau in concediu cand m-am nascut)
Stiu o persoana cu mult talent, doamna Magda Ciumac care afirma: ''Vrei talent? ...Na talent!''(in timp ce se urca pe masa sa danseze).
La cantat, dar mai incet sa nu sperii vecinii, dar la cheltuit bani sunt...AS...
Din pacate astfel de talente sunt din ce in ce ai rare in ziua de astazi,"talentele" la moda sunt altele, la rang de cinste fiind "talentul" de a sti sa profiti cat mai mult de cel de langa tine si "talentul" de a sti sa iesi totdeauna in fata celorlanti, chiar daca asta inseamna a da coate si genunchi.
Da, de foarte mica am fost descoperita cu un talent inascut la pictura/la varsta de 12 ani am fost ceruta de catre campioana care pe vremea mea ocupa locul doi ea pe tara/dar parintii nu mau lasat, eu ne putind sa decid, eram doar un copil! si acum imi pare rau!
Imaginatia si dexteritatea ma face sa fiu bun grafician insa asta nu inseamna talent. Eu sunt de parere ca nu exista talente ci numai prin munca poti fii bun la ceva.
M-am amuzat teribil cand am citit "talentele" de mai sus : talente culinare, cheltuirea banilor , sa mint, sa ma prefac.
Eu stiu sa merg pe bicicleta, sa beau apa, se pune?
Pai cant si ceilalti zic ca ma pricep, acum nu stiu ce sa cred scriu versuri si... ma pricep la memorie vizuala
Sunt talentata la desen (in special portrete, flori si haine) si scriu proza. Mi-ar placea insa sa invat la chitara. Poate as fi urmatoarea Slash :d
anonim_4396 întreabă:
loveanime întreabă:
CordovanRaul întreabă: