@ Bro
Ignoranta, reaua vointa, minciuna, lacomia, mediocritatea. Dar am invatat ca nervii sunt scumpi, ridurile cam greu le indepartezi asa ca au inceput sa ma distreze!
*Ma scoate din sarite oamenii care se lauda si pe deasupra si cu minciuni. La inceput nu mai puteam, imi venea sa-i iau la bataie, acum obisnuinta m-a facut sai ignor.
Pe mine ma enerveaza, nu imi plac si ma scot din sarite sunt: lipsa de bun-simt a oamenilor, nesimtirea, indiferenta, tupeul, obraznicia, amenintarile, santajul.
In astfel de situatii, incerc sa ma calmez, si sa nu imi stric sanatatea enervandu-ma pentru astfel de oameni.
Asa...am cam multe de spus despre caracterul meu, sper sa ai rabdare sa il citesti.Sa incepem cu inceputul, sunt f calma in unele perioade dar fereasca d-zeu sa ma vezi in altele.
Ma enerveaza, deranjeaza si ma scoate din sarite:
-oamenii care se prefac ca nu vad, aud cand le vorbesti(o fac pe prostii)
-oameni cale la o zi de nastere sunt serviti(la servici) si atunci cand le spui sa facem cheta sa cumparam ceva ajung sa se vaite de iti vine sa te dai cu capul de perete
-acele persoane care se cred, te privesc, iti vorbesc de sus desi intre noi nu e nici o diferenta de scoala cariera sau altceva
-acele persoane care vin sa se imprumute si cand trebuie sa inapoieze le moare vitelul
oameni care abia merg, abia mananca ii detest
Despre ce am vb mai sus ma refer la cei pe care ii cunosc.
Imi plac oamenii-voiosi, veseli, ce te fac sa uiti de probleme doar printr-o vorba, cei care au multa viata in ei, cei seriosi, cei care vb in dodii--cei care ma incanta sa ii mai vad o data.
Intr-o situatie foarte neplacuta (imi e si rusine sa povestesc) ma inrosesc la fata, ma incrunt...si urluuuuuu, injur apoi ma duc sa ma descarc pe cine m-a enervat.
Daca respectiva ma provoaca stiti unde se ajunge
Sa specific ca nu ma comport asa doar dintr-o simpla suparare dar la mine toate au o limita.
Ma enerveaza tembelii care fac pe desteptii. Atunci trebuie sa fii dur prin vorbe sfichiuitoare. Initial apare si o riposta din orgoliu, dar in scurt timp ii vezi cum bat in retragere si incearca sa schimbe subiectul, ca si cind nu s-ar fi intimplat nimic. Eu atunci am o satisfactie bolnava. Imi place sa strivesc prostia atunci cind se da in spectacol, sa-i umilesc pe nefericitii posesori ai prostiei cind nu-si mai vad lungul nasului.
Pe mine singurul lucru care ma scoate din sarite este daca sunt acuzat pe nedrept si daca se intampla acest lucru ma descurc foarte bine, pentru ca eu stiu adevarul.
Nesimtirea, minciuna, ingamfarea, tupeul... De obicei ignor persoanele care dau dovada de asemenea "calitati". Cand nu pot evita o situatie neplacuta, incep sa zambesc si tonul pe care vorbesc e unul calm, dar sunt sarcastica! Oricum stiu ca nu se merita sa-mi uzez nervii pe toti cretinii.
Ma scot din minti oameni falsi, mincinosi, fara pic de caracter si oameni care isi bat joc de alti oameni care sunt mai saraci, care profita de ei in sensul ca omul stie ca celalalt nu are si profita la maxim de asta, de ex ii da omului o suma de mizerie si vrea sa ii aduca luna de pe cer (sper ca intelegeti ce vreau sa spun) si referitor la a doua intrebare ma descurc foarte prost cand imi sunt nervii intinsi la maxim nu ma pot stapani indiferent de persoanele care sunt de fata dar majoritatea ma cunosc asa ca in momentul in care observa ca am nervi imi dau pace ca imi trece repede, dar pentru cei care nu ma cunosc si ma prind intr-o situatie din asta raman cu sechele(glumesc)Cand am nervi asta e nu ma pot tine in frau si ii las sa "evadeze" dupa 5 min lucrurile revin la normal, as vrea si eu de multe ori sa ma pot stapani dar nu pot asta e.
@Bro Normal ca tu nu te gandesti la riduri! Barbatu' trebuie sa fie putin mai frumos decat dracu'! Da' uita-te si tu la ce competitie am eu: religioase si fusta pana la fund, daca nu decolteu in silicoane; eventual craci pana in gat! Eu cu ce naiba ies in evidenta?
Zbenguici sa stii ca asa este. Si eu cind spun ca barbatul e suficient ca nu-i mai urit decit dracu, nu ma cred fetele
Despre tine, tu nu te remarci numai prin frumusete ci si prin inteligenta Suna de parca te-as peria, dar noi stim ca nu-i asa
In ceeace priveste credincioasa cu decolteu adinc si fustita pina la chiloti, este ceva normal. In cele din urma, biserica trebuie sa tina pasul, am mai spus-o. Nu m-ar mira in curind sa vedem maicute sexy etalidu-si nurii, prin decoltee generoase si eventual piciorusul. Poate se adopta si la minastire tinuta de iarna, blugi strimti pe picior si cea de vara, fustita de scolarita
In lumea asta poti sa urasti multe, de la cozi pana la ratb si manelisti, dar cel mai bine e sa le ignori si sa gandesti pozitiv.Cat mai pozitiv.
Cel mai mult ma enerveaza minciuna, nu. mi place, mai bine mi se spune adevarul in fata, oricat de greu mi.ar fi...nu stiu ce sa zic...depinde de situatie... daca e cineva la care tin sunt sigura ca m.as consuma enorm .asa e firea mea... daca e cineva mai departat...incerc sa nu. l bag in seama, sa nu ma consum, depinde de caracterul fiecaruia.
Ma enererveaza toti cei care au uitat de unde au plecat! Ma enerveaza prostii, mincinosii, zgarcitii, cei care se plang permanent si nu se gandesc decat la ei(egoistii). Cand sunt nervoasa injur ca la usa cortului, sparg ce prind si sar la bataie. Scuze. Asta este adevarul.