Hmm. Daca am sta sa ne gandim, tara noastra este frumoasa in ea insasi. Avem toate tipurile de relief, avem peisaje uimitoare.si nu putem spune ca tara noastra e urata! Intra-adevar, sunt oameni care NU STIU SA O VALORIFICE! dar asta nu inseamna ca nu mai exista oameni cu inima, ca nu mai exista oameni inteligenti.sau ca nu mai exista oameni care vor binele.Totusi, orice subiect pe care l-am discuta, ar avea o parte pro/contra. Puteti sa luati si SUA sau orice alta tara /stat / oras, etc., si sa vedeti ca intalniti acest caz. Haideti sa ne gandim la partea buna, chiar daca, ca oriunde, se mai infiltreaza si "partea rea". .O sera buna!
Relieful,anotimpurile si caci cunosc aceasta tara pentru ca aici m- am nascut si trait jumatate de secol.Aicim-is inmormintati cei dragi cei care m-au crescut si aici am trait prima meapoveste de dragoste.
Sincera sa fiu nimic nu avem un grad de civilizatie ridicat din pacate! Si ne ducem de rapa cu tot cu politica.
Ce vă place la România?
Nimic!
Ce nu vă place la România?
Tot!
Este o ţară de căcat, efectiv mi-e ruşine că fac parte din ea!
Cum zicea şi @xtinaa :
Civilizaţie = 0 barat.
Politică = 0 barat. (ş.a)
Mărog...
Pai,faptul ca m-am nascut aici, in Romania ma atrage foarte tare. Avem multe locuri de vizitat foarte frumoase.Fiecare are o istorie aparte.Romania este incarcata de istorie, teoretic vorbind.Nu pot zice ca Romania este o tara foarte tare, ca nu este.Dar nu este de vina tara din cauza acestor parlamentari prosti.