5,50(6) Fizica, 7.00 Mate si la Romana inca nu ni le-a adus(astept un 7 totusi).
Bv bv
mai putin la mate...
da' bv pentru romana...o sa inveti tu si la mate...
Voi toti va cunoasteti, asa de vechi sunteti vaiii ))Glumesc.
ţi-am trimis şi eu.
eu nu-s aşa veche...nu-i cunosc pe toţi, doar câţiva care îs mai,, comunicativi"
Extrem de sigur.
N-am luat niciodata mai mult de 7 la matematicahai 8 dar cam "tras de par" oricum, felicitari
Acuma ar fi buni nişte,, pokemoni"... Da' ce-i aşa greu la mate?
Mersi, mersi, mersi.
Nu toata lumea o intelege, unii sunt mai prosti
Fain modul direct în care ai spus-o.
Felicitări pentru notele obţinute! (fie că sunt mici sau mari...atât ai putut)
De ce ma feliciti?
Pentru simplul fapt că e meritul tău şi meriţi să fii felicitat, la fel ca alţi oameni.
Ai şi tu dreptul ăsta.
Oi merita eu sa fiu felicitat dar in niciun caz pentru rahaturi d-astea. Felicitarile simti ca sunt meritate atunci cand chiar ai realizat ceva... Altfel devin o banalitate, ca si pupicii pe ym. Notele din teza (fie ele 10 pe linie) nu reprezinta o realizare in viata.
Pe moment reprezintă totuşi ceva.
Am dat doar la româna, la mate dau joi.
Sunt super nervoasa pentru ca pana acum mereu am luat numai 10 la teze, iar la romana o sa iau 9 din cauza a jumătate de exercițiu!
Asta e... Viața merge înainte
Foarte frumos.
Poate nici nu vei da.
E bun şi aşa.
Succes, copăcel!
De naştere?
LMA, ftw
,,pokemon --- te allleeeg!"
*bbbooommmmmm*
Chiar Niciodata n-am aflat cum s-a terminat.
Daca Pikachu a devenit Rikachu sau daca *cum il chema pe baiatul ala* a strans toate medaliile.
Sincer, nici eu...
Însă nici nu-mi prea doresc... Vreau doar să vină nota de la tezăă.
Stii deja raspunsul, la ce ti-ar mai trebui?
Ca să am dovada
nu le-am dat, am lipsit de la școală în ultima săptămână.
asta e, acum o să le dau singur, fără posibilitatea de a copia.
nu plânje, Anaaa
keep calm, domnu'.
eu n-am repetat NIMIC şi-am luat 10---morala: rămâi calm şi concentrează-te, aşa cum am încercat şi eu să fac.
Ăm
Păi
9.90 la română
9.60 la istorie
şi la mate trebuia să o dau marţi
dar s-a modificat
şi o dau joi, pff
vreau doar un 8.50
De ce ai poza aia la profil?!
Mie frica de poza ta...
E artă pură
*like a boss*
Daa like a boss, glumesc nu stiu ce note am.Vad ca esti destul de activa pe formul asta...
,,destul de activă"--- şi? o.O
Bravo, bravo.
Ţine-o tot aşa! XD
Esti cumva din Bucuresti? sau mi se pare...
Mai mult ca sigur ţi se pare... XD
de ce întrebi? o.O
Asa mi s-a parut ca am mai vazut o poza undeve xD, ma bucur sa vad ca mai exista fete comunicative cum te numesti? Eu sunt Darius...Nu te gandi ca vreau sa am relatii acum pe TPU, nu am avut niciodata dar nu conteaza te intreb si eu.
,,ca mai exista fete comunicative"--- ce? ti se pare ca is chiar asa comunicativa? mie din contra...:{
,, nu te gandi ca vreau sa am relatii acum pe TPU"---nu ma gandeam la asta pana sa aduci tu vorba...
Darius... Frumos nume.
Promit sterge comentul acum!
Te voi adauga in lista de prieten, daca nu te superi, oohh nu :0 te-ai suparat deja, vaii stai sa imi cer scuze.
Dau doar edit.
Ar fi dubios să-l şterg. o.O (ar arăta dubios,, conversaţia)
,,te-ai suparat deja"--- ce te face sa crezi asta? abia am citit reply-ul, cum sa ma supar din atat?
ehh, incerc sa vad daca mai am sarcasm, nu prea reusesc uhh.Mersi killmeplease )
Pentru ce,, mersi"?
Ti-am scris la mesaje
N-am primit încă...
La mate am dat, si am luat 9.40. Sunt nervos ca daca aveam 10 aveam o sansa sa am media 10. La istorie am dat si trebuie sa ne aduca maine, probabil iau 9 dar media tot 10 imi iese. La romana dau joi.
Uite un elev conştiincios!
Bravo! Succes pe joi!
Ce crezi CA in FIECARE AN 10 ! Nu am note mai mici de 9.......Nu ma dau mare dar asta ii adevaru!