nu plânje, Anaaa
keep calm, domnu'.
eu n-am repetat NIMIC şi-am luat 10---morala: rămâi calm şi concentrează-te, aşa cum am încercat şi eu să fac.
N-am luat niciodata mai mult de 7 la matematicahai 8 dar cam "tras de par" oricum, felicitari
Acuma ar fi buni nişte,, pokemoni"... Da' ce-i aşa greu la mate?
Mersi, mersi, mersi.
La mate am dat, si am luat 9.40. Sunt nervos ca daca aveam 10 aveam o sansa sa am media 10. La istorie am dat si trebuie sa ne aduca maine, probabil iau 9 dar media tot 10 imi iese. La romana dau joi.
Am dat doar la româna, la mate dau joi.
Sunt super nervoasa pentru ca pana acum mereu am luat numai 10 la teze, iar la romana o sa iau 9 din cauza a jumătate de exercițiu!
Asta e... Viața merge înainte
Felicitări pentru notele obţinute! (fie că sunt mici sau mari...atât ai putut)
Pentru simplul fapt că e meritul tău şi meriţi să fii felicitat, la fel ca alţi oameni.
Ai şi tu dreptul ăsta.
Oi merita eu sa fiu felicitat dar in niciun caz pentru rahaturi d-astea. Felicitarile simti ca sunt meritate atunci cand chiar ai realizat ceva... Altfel devin o banalitate, ca si pupicii pe ym. Notele din teza (fie ele 10 pe linie) nu reprezinta o realizare in viata.
5,50(6) Fizica, 7.00 Mate si la Romana inca nu ni le-a adus(astept un 7 totusi).
Ce crezi CA in FIECARE AN 10 ! Nu am note mai mici de 9.......Nu ma dau mare dar asta ii adevaru!
alexandrahvf întreabă: