| M4RK a întrebat:

Ce ziceti de copii care nu stiu sa isi faca tema si pune pe TPU adineauri am vazut o intrebare de genu asta?big grin

Răspuns Câştigător
| powergirl a răspuns:

Sunt unele care sunt mai grele si poate nu le stie dar alea care sunt usoare mai da-o in colo de treaba lene mareeeeeeeeeeeeeeeeeeee sa fim seriosi
nu
?

23 răspunsuri:
| CristineDelaruss a răspuns:

Ce sa zic waiting macar se straduie sa afle adevarul waiting

| albastrel a răspuns:

Pai... cel mai bine sa-i puna pe parintii sa-i ajute.am vrut sa o ajut si eu pe o fata... apoi mi-am dat seama ca nu e bine thinking

| ViVi a răspuns:

Draga @marcel stiu asta dar si scoala asta e grea laughing neo daramat

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Ca sunt foarte norocosi laughing glumeam. uneori fiecare avem nevoie de putin ajutor la teme...atat timp cat nu devine un obicei la fiecare tema sa ceara ajutor cred ca e in regulawinking

| M4RK explică:

De ce nu intreaba parinti? poate stiu eibig grin

| Silvia a răspuns:

Ehoh go on sa ma vedeti pe mine cum o sa va zapacesc cu matematicalaughing)
Asta e... avem si noi nevoie de ajutorpuppy dog eyeshee hee
Hai nu fii rau...cine vrea sa ajute, raspunde la intrebare, cine nu, nu...care e problema!?

| Gabry a răspuns:

Eu cred ca o data, de doua in caz ca e o urgenta e ok! Dar nu in prostie ca toate temele sa ti le faca altii!

| M4RK explică:

Eu as zice sa fim o familie sa ne ajutam uni pe alti la orice problema, si am vazut rasp la intrebari e genu care nu a vrut sa il ajutestraight face

| Leea1234 a răspuns:

Nimic!
pacat ca nu aveam si eu internet, pe vremea cand aveam teme...ca sigur "apelam "!
si atata timp cat parintii le permit sa-si faca temele cu pc-ul alaturi...nu vad de ce m-as amesteca eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am postat ieri o intrebare, dar n-am cerut nimanui sa-mi faca tema.Am precizat la m-am gandit eu si am cerut doar pareri.Si sunt foarte multumita de raspunsurile primite.
Unde pot si ma pricep, ajut si eu pe altii, cu placere.Nu vad ce-i rau in asta.
Dar Gabry are dreptate, mai intrebi cand chiar ai nevoie de ajutor ori pareri. Dar nu zilnic big grin

| mikey a răspuns:

Pai nu stiu sunt uni care nu stiu chioar sa faca tema, iar altii care nu au chef si vrea ``mura in gura``
Si eu am scrie de un rezumat insa nu mi-a trebuit rezumatul sa mi-l scrieti ci dor cam din ce text sa fac?/o idee...
pai nu stiu nici nu stiu ce sa cred ca chiar nu stiu sau chiar nu au vunavointa de a invata.

| nickname.a.plecat.de.pe.tpu a răspuns:

Pai unii chiar au nevoie de ajutor, unde sa gaseasca referate.(chiar daca asta gasesti si pe googlehee hee ) dar unii intreaba chestii ff usoare straight face a pus cineva un calcul de era simplu si ne punea pe noi sa il calculam. pffstraight face si i-am zis ca daca nu avea internet se mai gandea la problema aia si reusea s-o faca. da` asa sunt copiii din ziua de astazi sad daca nu vedeau ca aici ajutam pe oricine, nu mai faceau asta. dar acum daca nu se straduiesc nu mai invata nimic happy pot sa ceara ajutorul parintilor, fratilor, bunicilor, pisicii, catelului etcrolling on the floor sau pot sa se ajute de google straight face deci .TPU a deveniiit. puncte puncte laughingoh go on

Janina
| Janina a răspuns:

Mie imi place, am terminat scoala de ceva vreme si ajutandu-i pe ei imi mai exersez si eu cunoastrea

| mikey a răspuns:

Poate parintiiei nu stiu sa rezolve asemenea exercitii pentru. ca cand ei erau copi nu au invatat asemenea exercitii saupote ca sunt lecati in tari straine ca sa munceasca...
noi suntem aici sa-i ajutam dar daca sunt exercitii usoare si nu au chef sa rezolve si vreau asa direc sorrytongue

| Bishop a răspuns:

Ori le e lene, ori nu stiu

| soseta ucigasa a răspuns:

Si ce zici tu de copiii care nu stiu inca sa scrie corect in limba romana?

| Babushka a răspuns:

Sunt unele care pot fi facute si de ei dar. lenea e cucoana mare le e lene sa gandeasca pentru ei insusi; intr-adevar e o tema mai grea apelezi la google sau aiicibig grin

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Copii au parinti sa ii ajute sa inteleaga tema respectiva, noi nu avem cum sa le explicam, putem eventual sa le facem temele, dar ei nu vor invata nimic, vor copia si atat.

| y8yujfuyyfvuy a răspuns:

Bai... daca nu are cine sa-i ajute... POt sa ne intrebe
la AIA CU REFERATELE SUNT DE ACORD dar in cazul celei cu vacinii Frantei e o intrebare pusa din lene ca sa caute altcineva pe google
Ps: poate imi dai fundita:d

| poechce a răspuns:

Uneori temele sunt foarte usoare, alteori te pot scoate din sariti.
Nu consider ca acesti tineri care cer ajutorul fac ceva neobisnuit.

Dar stii ce nu pot suporta eu?
Cei care au terminat scoala generala, gimnaziala si/sau liceul ii critica pe cei care inca mai sunt in clasele I-XII. Pur si simplu mi se pare o prostie.

| Georgiana2905 a răspuns:

Lenea e mare ...gradul de inteligemta redus dar hai sa fim si putin indulgenti... ppoate au si ei nevoie de un mic impuls...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Ce este mai rău: să nu-și facă temele sau să le facă, indiferent de modul de rezolvare?
Un om interesat, este un om documentat.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai poate au prea multe teme ...mei nu mi se pare corect sa imi dea in clasa a 8a teme:-&