| Haaaa a întrebat:

Cea mai frumoasa descriere a ochilor vostri?

5 răspunsuri:
| xl0llip0px a răspuns:

Ai ochilor mei? eh...cum sa-mi descriu proprii ochi. ii descriu pe ai mamei okay? happy Mama are ochi ca doua perle mici si stralucitoare, rotunde si fine care mereu iti mangaie sufletul.Sunt adanci si plini de ganduri duioase, ganduri frumoase.citeodata cer o harta, o harta a ochilor mamei, pentru ca m-am pierdut in ei.Sunt verzi ca smaraldul, sunt ca doua pietre pretioase in care se ascunde o sinceritate vesnica si o mangaiere fina.fiecare biluta de apa sarata ce se scurge din ei iti face sufletul sa tresara.iti trezeste o neliniste.genele ei lungi si dese sunt ca perdelele a doua geamuri prin care se vede cerul curat. fara nici un nor.curat si sclipitor. iar cind perdelele se inchid si pleoapele acoperea geamurile.parca se stinge o vraja. iar cind vezi ca un pic se observa lumina si ochisorii incet se deschid.sufletul se lumineaza.si se gandeste cit de frumoasa devine viata cind privesti acesti doi ochi gingasi si sinceri...

| hasadia a răspuns:

Pot sa scriu destre ochii unei bune prietene, ( fosta )

Ea a fost prima mea intalnire cu un inger. Un inger blond, cu ochi albastri ca doua inimi ale oceanului, doua diamante sclipitoare, doi ochi ca doua intrebari. Cateodata vedeai in ei lumina, cateodata bunatate, dar niciodata ura. O minune, cu un par lung ca de zana, si doi ochi prea albastri. avea lacrimi de inger. Au trecut veacuri, ea s-a schimbat, la fel si ochii. Sunt verzi acum. Un verde patrunzator si rece, cum nu am mai intalnit. Fara lacrimi, fara zambete in ei. Doar durere. Raceala, ca doua stele inghetate. In ei este imprimata o tristete profunda, privindu-i am observat pentru prima oara ca timpul curge ireparabil. in ochii aceeia verzi am auzit primul cantec de dragoste, primul strigat, si... atat. Doar intunericul inceputului.

Pe fata o cheama Mihaela, am fost cele mai bune prietene, ce am scris e adevarat. Ochii ei sunt superbi. Li se schimba culoarea periodic din albastru in verde, happy Superbi

| Sconcsiş a răspuns:

Pai am impresia ca sunt 2

| Ollykaa a răspuns:

Buna! eu am ochii caprui si fur inima oricui. Mici perle de culoare inchisa care lumineaza noaptea si sclipesc in lumina lunii ca si apa lina din cel mai lin lac din lume.Ca niste perle mici...si totusi mari... ochi simpaticihappy pe placul oricarui om. Un pic alungiti[ dar nu tare] avand o forma strengara[ r-patzz:X:X] cu gene alungite. Cand zambeste.aceasta fata[eyo] are chipul unei baby-doll.cu ochi maronii si parul ca si muntii in raza soarelui[un maro mai deschis-> blond inchis]niste ochi copilarosi si totusi strengarihappyasta doar fiindca am ochii caprui si fur inima oricui[:X]

Andreea-> z0z0le`

Fundita?[:X]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Am ochii capriu sunt putin mici foarte dragalasi parca ar fi niste ochisor de bebelus! Sunt mici aproape fac o forma de inimioara mica dabea se vede inimioara multi se chinuie sa imi vada inimioara am niste gene cam mici si imi place sa fie asa nu ma deranjeaza imi place cum sunt ochii mei mici si sunt mai ascunsi dar vad bine si nu am nicio problema! Sunt caprui-albastra mai mult albastru mai cristalin cum ar fi cristalu stralucitor si imi place foarte mult chestia asta! Cam asta este descrierea ochilor mei. Sper sa iti placa

Întrebări similare