Poi eu am facut tot, a fost usor. Acum sa vedem ce se aude cu exercitiul 3, subiectul 2. S-a creat o mare harababura. Toata lumea se contrazice si nimeni nu stie cine are dreptate. Ma rog.
La acel exercitiu era subiectiva. Stiu ca am intrebat-o pe profesoara mea
Bineinteles ca fiecare isi doreste sa ia o nota cat mai mare. Acum toate ""privirile"" sa zic asa sunt indreptate catre subiectul al II-lea, unde acea propozitie a fost interpretabila iar elevii au pus raspunsuri diferite. Sa speram ca se va lua in considerare si cei care au raspuns cu b.predicativa; o3
Ce nota vreti sa luati ? Nu isi are rostul intrebarea, toata lumea vreau 10 e logic. Subiectele au fost cel mult accesibile. Adica eu am stat mai mult sa fac compunerile pe cirona decat sa fac examenl propriu-zis.
Ce nota vreti sa luati ? Nu isi are rostul intrebarea, toata lumea vreau 10 e logic. Subiectele au fost cel putin accesibile. Adica eu am stat mai mult sa fac compunerile pe cirona decat sa fac examenl propriu-zis.
La subiectul 2 B habar n-am avut ce sa scriu...ma si blocasem ca intrasem in criza de timp in rest a fost ok
La cat am invatat mi s-au parut usoare, dar exercitiul cu subordonata mi s-a parut enervanr rau. Adica daca o luam de la coada la cap imi dadea predicativa, daca o luam de la cap la coada imi iesea subiectiva
Pai oricine vrea 10 dar nu toti iau... geniule
DeeaSakura întreabă: